Волинянин, що обстріляв працівників «Кромберг енд Шуберт», напився у «барі на колесах»?

Волинянин, що обстріляв працівників «Кромберг енд Шуберт», напився у «барі на колесах»?
Ситуація трапилася 17-го квітня близько 22 години вечора.

П'яний молодик (житель Маневицького району) розпочав стріляти по автобусу, який перевозить працівників заводу. За коментарями міліції у ЗМІ, чоловік здійснив кілька пострілів, проте, як стверджують очевидці, неадекватний дебошир стріляв разів з десять. На щастя ніхто не постраждав. Свідки події скрутили «горе-снайпера» та дочекалися правоохоронців.

Як стало відомо журналістам ВолиньPosty біля німецького заводу неправомірно продають алкоголь. Люди розповідають, що до підприємства вечорами під'їжджає такий собі «бар-автомобіль», і водій продає охочим випивку. Чоловіка, нібито, і штрафували, проте він щоразу повертається до старого. Очевидно прибуток з такого бізнесу перевищує штрафи.

Цілком можливо, що дебошир напився саме у цього «бізнесмена».

До слова, у 2013 році у вересні місяці, електромеханік українсько-німецького підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» вистрелив з пневматичної гвинтівки у напрямку жінки, що перебувала в дворі будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совпаденіє? Не думау:-)
Відповісти
Чому працівники не можуть випити пива після зміни?хай працівники самооборони навіть туди не їздать.Люди як пили пиво так будуть і ніхто їх не зупинить.нетратьте дарма свій чяс.
Відповісти
Каністра ти молодець
Відповісти
зупинить керівництво заводу, за адміністративне порушення.А коли заборонено продаж алкоголю після 22,00 значить заборонено всім.якщо так хочеться пива після роботи, просіть керівників заводу щоб відкрили відповідний заклад.А працівнику по закону до 24,00 ще робочий час.якось так.





































































Відповісти
заборона продажу після 22:00,він не платить податки на продаж і патент на алкоголь.
Відповісти
А скажіть мені пановє,а чому власники заводу платять таку мізерну зарплатню,і взамін добре оплачуваній роботі возять цих сільських пяниць на автобусах за 100 км. А ТОМУ, ЩОБ НЕ ПЛАТИТИ ДЕРЖАВНИХ ПОДАТКІВ.Наприклад з великої зарплати працівника потрібно буде заплатити,так званий"комунаоьний податок" який піде повністю на розвиток сільської ради(Боратинська) на землі якої розміщено і зареєстроване підприємство і так за кожного найманого працівника.....А автобусні розвози ідуть в затратну частину підприємству....ось вам і махінаціі...напевне хтось різницю розсовує по карманах...ОСЬ ДЕ МАЮТЬ БУТИ РОЗБОРКИ! А випи вка це для бідних....
Відповісти
Останні новини
Волинянин, що обстріляв працівників «Кромберг енд Шуберт», напився у «барі на колесах»?
20 квітень, 2015, 14:42