Волинянин у стані алкогольного сп'яніння мало не зарізав перехожого в Києві

Волинянин у стані алкогольного сп'яніння мало не зарізав перехожого в Києві
У Солом'янському районі столиці житель Волинської області під впливом алкоголю завдав матеріальної шкоди одному з підприємств і тяжкі тілесні ушкодження перехожим.

Про це повідомляє Головне управління УМВС України в місті Києві.

Молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, підійшов до перехожого і попросив закурити. Не отримавши бажаного, незнайомці розійшлися. Але житель Волині, запідозривши, що той самий перехожий переслідує його, накинувся на нього з ножем, який дістав з кишені і наніс хлопцеві кілька ударів.

Потерпілий, щоб врятуватися, підбіг до будки охорони бізнес-центру, що була неподалік. Хлопець попросив охоронця викликати швидку медичну допомогу.

За потерпілим послідував і хмільний, агресивний чоловік. Помітивши свою жертву в пункті охорони, зловмисник почав бити вікна в ній. Також, перебуваючи у збудженому стані, 23-річний злочинець вихопив у приміщенні ножиці і почав наносити ними удари охоронцеві.

Охоронець викликав міліцію. При спробі втекти, злочинця затримали працівники Солом’янського райуправління столичної міліції.

Підозрюваний під час допиту стверджував, що його переслідували люди з холодною зброєю. Дані факти в ході проведення слідства не підтверджуються.

Слідчим відділом Солом’янського РУ відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство). За вчинення кримінального проступку 23-річному волинянину загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого на фронт!
Відповісти
такого на гіляку в центрі для профілактики
Відповісти
Останні новини
Волинянин у стані алкогольного сп'яніння мало не зарізав перехожого в Києві
21 квітень, 2015, 10:28