Проблему парковок можна вирішувати за допомогою евакуаторів

Проблему парковок можна  вирішувати за допомогою евакуаторів
У міськраді вважають, що потрібно повертати в роботу евакуатори, щоб вирішити проблему парковок у не призначених для цього місцях.

Про це заявив під час засідання виконкому Луцької міської ради у четвер, 22 квітня секретар ради Сергій Григоренко. Він вважає, що без евакуаторів побороти явище неправильного паркування в Луцьку не можна.

Сергій Григоренко зазначив місця, де найбільш часто паркуються з порушеннями правил: це центр міста, біля магазину «Пано» та на Театральному майдані. Водії умудряються також паркувати свої авто навіть на газонах та клумбах.

За словами Григоренка, директор підприємства «Автопарксервіс» запевнив, що вже є напрацювання щодо конкретного проекту рішення про повернення евакуаторів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замість евакуатора має працювати ДАІ, бо просто серед білого дня навпроти прокуратури (!!!) всілякі "о вєлікіє люді горада" ставлять авто на пішохідному переході!
а скільки ідіотів ставить авто меньше ніж 10 метрів перед переходом, чим закривають видмість для транспорту, що повертає наліво з вул. бандери на вул. вінничека!
ви звичайні балаболи!так і скажіть, що хочете вкрасти грошей з бюджету на придбанні евакуатора!
нехай піший патруль ДАІ з активістами там стоїть цілий день і пише протоколи на порушників, не звертаючи уваги на посади і звання, тоді в місті буде ПОРЯДОК!
це дуже просто і бюджет наповнить.
Відповісти
100% ачкують мусара підходити до авто яке вартує 15+ кілобаксів, або з номером на кшталт АС0001АВ, а дрючити потрібно, регулярно і без винятку, не важливо, прокурор чи його коханка чи просто безробітний
Відповісти
У львові зменьшиласть кількість нетверезих водіїв. Це вдалось завдяки тому, що на асі аварії чи затримання пяниць крім дайців приїзжають автомайданівці і все фотографують, контролюють і свідчать у суді. Порішати не можна - це дисціплінує. Згадайте розголос із гайовим, бувшим начальником даі.
За кермом - водій, прокурор чи мєнт ти на роботі, тому плати штраф і не випенрюватись, так до речі побудовано у європі.
Відповісти
Останні новини
Проблему парковок можна вирішувати за допомогою евакуаторів
22 квітень, 2015, 10:28