У Горохові «промишляє» серійний грабіжник

У Горохові «промишляє» серійний грабіжник
На світанку (близько 5 ранку) 22 квітня зловмисник пограбував два магазин і кафе у Горохові. Грабіжника зафіксувала камера спостереження одного з магазинів.

Злодій був один, його обличчя на запису не видно через погану якість зображення, але помітною є особлива прикмета молодика - проблема з ходою. Одягнений грабіжник був у смугасту куртку. Про це виданню повідомив один з постраждалих підприємців, - пише сайт Горохова.

Злочинець пограбував кафе «У куми», магазин будматеріалів «Все для оселі», де була встановлена відеокамера, та квітковий магазин підприємця Анатолія Козловського. До речі, протягом останнього місця це вже друге пограбування у цьому закладі. Власник стверджує, що почерк злодія схожий. Цього разу злочинець не погребував поцупити гроші з благодійної скриньки, яка була облаштована в магазині.

Потерпілі відразу звернулися із заявою в міліцію і займаються підрахуванням нанесених збитків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби влада думала ще за людей, оплачувала роботу відповідно до ціН, він мав би хочаб чим накормити сімю, то не було б в людей такого в голові. а так що робити якщо жрать немає за що купити, і ваші бл...кі комунальні послуги і тд. Тп. Заплатити!!!
Відповісти