Нововолинський завод звинуватили в несплаті податків

Нововолинський завод звинуватили в несплаті податків
На ПуАТ «Нововолинський ливарний завод» нещодавно нагрянули представники податкової служби: як наслідок, рахунки підприємства заблоковані, а сам завод звинувачують в несплаті податків.

Про це повідомляє видання Волинь-нова.

Під час перевірки усіх управлінських працівників попросили залишити свої робочі кабінети і зайти в актовий зал. Силовики провели обшук, вилучили комп'ютери та документи, заблокували рахунки

Як повідомив директор ливарного заводу Олександр Доманський, підприємству інкримінується несплата податків у повному обсязі. Разом з тим він зазначив, що ливарня у місяць випускає продукції на 22 мільйони гривень, сплачує 3, 7 мільйона гривень податків у бюджети всіх рівнів. Вони працюють з тридцятьма постачальниками металу, в окремих з яких у силу певних причин податкова не приймає звітності, в результаті чого виник своєрідний податковий вакуум. За останні два з половиною роки усі документи на заводі перевірялися.

За словами Олександра Доманського, у підприємства зафіксовано податковий кредит, з яким воно не згідне. І тому було написано листи на ім'я начальника податкової служби області з метою розібратися у конфлікті, дати можливість робітникам продовжувати працювати, зазначається у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельщина позбулася бомб
18 червень, 2012, 11:11
Нововолинський завод звинуватили в несплаті податків
18 червень, 2012, 10:38