На Волині вчитель побив учня за те, що той ображав однокласницю. ВІДЕО

На Волині вчитель побив учня за те, що той ображав однокласницю. ВІДЕО
У селі Забороль Луцького району вчитель побив учня восьмого класу.

Рукоприкладство розпочалося з педагогічного моменту. Хлопець ображав школярку, а дівчинка в свою чергу поскаржилася вчителю. Вчитель покликав дітей до себе на розмову, проте, виховна бесіда, як стверджує школяр, завершилася побиттям, - йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

«Він спочатку вдарив мене по шиї рукою. У мене потемніло в очах, мені стало погано. Потім копнув мене і я впав. Взяв за шию, нагнувся до мене і сказав, якщо я ще раз до неї полізу – він мене вб′є, а якщо я комусь щось розкажу він мене вивезе і зариє», - розповів Назар Лиман.

Школяр, як стверджує, звернувся до вчителів і розповів, що сталося. Хлопцю не надали медичної допомоги. Спроба поговорити з директором теж не увінчалася успіхом.

Як розповіла мама Назара, Тетяна Лиман, вона помітила, що син тягне ногу, запитала, що сталося і той все розповів. Тоді жінка завезла восьмикласника до лікарні. Лікарі зафіксували такі тілесні ушкодження: «Забій м′яких тканин шиї та попереку».

Батьки заявили до міліції. Керівництво школи намагалося владнати ситуацію. За бажанням батьків вчитель фізкультури мав перед всім класом визнати свою провину і просити в учня вибачення, проте як пояснила Тетяна Лиман, педагог під час розмови у класному кабінеті напав і на неї. Видерши з рук заяву, вчитель, за словами мами учня, почав утікати. Спроба зупинити не увінчалася успіхом - чоловік повалив жінку на землю. Цього разу медична допомога була потрібна вже мамі школяра.

Керівництво школи та вчителі відмовилися спілкуватися з журналістами. В управлінні освіти сказали, що крапку в історії повинні поставити правоохоронці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 75
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я, звісно, не виправдовую вчителя (бо є межі дозволеного, тим більше, щоб аж так побити дитину), але давайте поговоримо про те, про що чомусь так делікатно оминаємо. За що і як ображав Назар однокласницю? Може варто розкопати? Зазвичай діти не поспішають жалітися вчителям, хіба вже самі ради не дають.
Відповісти
До чого тут виправдовую чи не виправдовую... і "За що і як ображав Назар однокласницю?".
Фізичне покарання дітей не є методом педагогічного виховання. Це абсурд. Якщо лікарями були зафіксовані побої то цьому вчителі точно не місце у школі.
А у дітей постійно виникають конфлікти оскільки вони тільки вчаться суспільним відносинам...
Відповісти
А чому не розповідають, що цей учень неодноразово б'є однокласників(дівчат також). Цей вчитель, навіть, якщо і дав по шиї такому виродку, то був правий на 100%.
Відповісти
і ящо ж ви так його обсуджуєте варто замислитись про себе і вчителеві років 10 дати якби з вами таке сталось ви би не так говорили і якісь гавнюки тобто ви не маєте права так говорити і батьки були праві адже школяр говорить правду по вчителю петру петровичу псих лікарня плаче......
Відповісти
Там батько міг наставити побоїв а потім лікарю дати на лапу
Відповісти
кожен судить по собі!!!
Відповісти
я так не думаю що батьку нема що робити може ви по собі судите адже вас так чувпуть батьки мама дуже хороша жінка а батько у такого хлопчика дуже хороший гадаю вчитель дибіл вибачте але за таке вчителя посадити требе і його не хто не буде шанувати цього пппппі дурного,,,
Відповісти
.....якщо я ще раз до неї полізу – він мене вб′є, Слово - треба тримати.
Відповісти
ось і те що треба було доказати див. вище такі методи виховання діють в школі, то що хотіти з учня...
Відповісти
треба тобі язика вирвати чучало тебе би вже хто
Відповісти
Мало дав, але батьки мабуть не будуть розбиратися, чому так сталося, але варто було б перш ніж звинувачувати вчителя.
Відповісти
ОСЬ ЩЕ ОДИН ДОКАЗ,"МАЛО ДАВ"-ТО ДЛЯ ЧОГО ВИПРАВДОВУВАТИ ВЧИТЕЛЯ...
Відповісти
та вас усіх треба посади дибіли пишуть про назара а насправді хороша дитина і батьки у хлопчика теж хороші
Відповісти
Цей учень, дістав вже і дітей і вчителів, ще той г а м н ю к. А журналюги, як завжди перекрутили ситуацію...
Відповісти
де можна долучитись до побиття школяра? мало дали, а по реакції батьків видно що і їм різка не помішає
Відповісти
Там різкою не обійдеться, та ще не одноразово провести процедуру))
Відповісти
То чому ви тільки пишете? йдіть до них та побийте всю їх сім"ю! ви ж усі цього хочете?в вас по тому як пишете ,у школі діють тільки такі методи виховання! що хотіти з того учня якщо ви такі ж, і нічим не кращі за Назара! нашо розбиратись по справедливості?судячи з усього лише батьки по справедливості хотіли...не вдалось
Відповісти
правду кажиш василь цього виродка петра треба вї по рилу так шоб охолонув трохі
Відповісти
можливо за образи потрібно було викликати батьків дитини у школу та розібратися?ситуацію можливо вирішити іншими надійними діями.Підіймати руку....? пробачте не розумію.
Відповісти
ЦІЛКОМ ЗГОДЕН!
Відповісти
нічого страшного, якщо батьки самі не можуть виховувати сина.
Відповісти
Вчитень не правий, що вдарив учня, але мама нехай виховує свого сина, щоб він не бив дівчат. Я добре знаю як поводяться діти в школі, особливо в перехідному віці. Батьки в першу чергу не виховують своїх необузданих дітей, нехай мама разом з сином вибачиться перед дівчиною, а тоді вимагає вибачень від вчителя.
Відповісти
Взагалі-то сина має виховувати не тільки мама. Як і просити пробачення в дівчини. Чи в нього нема батька?
Відповісти
Батько в нього такий самий, разом з синочком вижили бабцю з хати і дружину чуть не переіхав. Ганьба!!! А тепер до школи взялися
Відповісти
А ви це бачили? на скільки я знаю цю сім"ю ,то бабуся зараз їздить доглядати стареньку маму в селі якій 86 років і тому не так часто там буває.А те що ви пліткуєте,то пробачте,не ваша справа!
Відповісти
розуму в тебе нема
Відповісти
На скільки мені відомо то батьки і учень вибачились перед дівчинкою за образу! Але мова зараз про неадекватні дії вчителя.
Відповісти
от бачите і ви кажете що" не правий вчитель що вдарив учня".
Відповісти
ну вчителі всі дибіли а син і мама вобще не причому
на мою думку хороші люди
Відповісти
Дітей виховує не тільки мама, але й вулиці,оточення та те що показують по телевізору.Не ображайтеся якщо ваша дитина почне діяти не так я ви "запрограмували".А коли вашй дитині хторсь у тричі більший настукає по голові, я побачив_би вашу поведінку...
Відповісти
Звісно, вчитель не мав права бити. Але питання набагато глибше
Відповісти
знаю цього Лимана ,люди не вiрте цiй казцi нiхто його небив,а вiн набив дiвчинку однокласницю причому неодноразово,ображаэ iнших дiтей i навiть техпрацiвниць жiнок якi йому в бабусi годяться посилаэ,але що казати вiн до своэi вiдноситься гидко,а артисти вони з мамою хорошi ,те що вона розказуэ небуло,оскар отримали б за гарне кiно i кращу роль,а журналiсти скористались цим як завжди
Відповісти
а ви були свідком що Назар побив дівчинку?
Відповісти
а ви свідок?
Відповісти
я бачила багато таких акторів ,як цей хлопчиків їз власної практики.якби мама йому ще вдома добавила,то можливо простягати руки до їнших у нього відпало.А в даному випадку мама робить дитині ведмежу послугу,бо він буде знати -можна бити інших.мама ж захистить в разі чого
Відповісти
Мало дав цьому слимаку!Ви тільки зирніть на очі того малого г*внюка - зразу видно, що не виховане і двоєлике, особливо футболка"i am the king"! про футболку - жарт ))) А вчителю повага! Воно себе вело як скотина і видно зауваження не допомогли от і приклав педагог запотильничка отроку. А мамі дякувати треба фізруку за те, що навчив людяності, і повірте панове - літ так через 7 малий буде не лише дітей, а й маму діставати, і можливо кулаками. Вчитель справжній чоловік з великої літери, не дивлячись на журналістів, яким аби "сенсацію" зі всього подавай я вчителю скажу слова "НЕ ВИБАЧАЙТЕСЬ ані перед тим малим покидькоМ ані перед класом" життя покаже хто людина! ВЧИТЕЛЮ РЕСПЕКТ
Відповісти
Правильно, тепер так вчать людяності в школі-методом побиття учня і його матері! точно пан Десятикласник,як ви кажете вчителю респект!
Відповісти
повністю згідна)з Десятикласником

Відповісти
тюрма за цим малим плаче,не мicце такiй дитинi як вiн в школi,бiля iнших дiток навчатись,дуже нехороший,повiрте,а це вiдео все брехня такого небуло
Відповісти
а за вчителем тоді що плаче?
Відповісти
говорить дівчина всіх бісила, і нервувала... мда, нада тому малому виродку, і його мамаші по морді надавати за таке відношення. нада їм обоє по шиї надавати, і пиньками поштрихали... порозбалувались, синочкі мамині.. за свої поступки нада відповідати...
Відповісти
Відеорепортаж АВЕРСУ містить помилку на 4:27 секундах -
"начальник управління районного відділу освіти" як це???? воно повинно бути або "начальник районного відділу освіти" або "начальник районного сектору освіти". теа це все дурниці... ЗАКЛИКАЮ ГРОМАДСЬКІСТЬ!!! - до розслідування справи! ніякого замовчування, нехай у вчителів пробачення обоє і мама і синуньо прсять!
Відповісти
а за що їм просити вибачення? за те що матір хотіла помиритись з вчителем, а вчитель кинувся відбирати заяву, і чому ніхто не каже що матері стало погано? приїжджала швидка? в матері була роздерта рука?якщо ви закликаєте РОЗІБРАТИСЬ! ТО розбирайтесь!!
Відповісти
Я своїх дітей вчу поваги до Учителя. І у нас ніколи немає проблем з дисципліною і оцінками. Дитина із задоволенням йде до школи і повертається з неї. Ось і весь секрет!
Відповісти
Зауважте, по коментарях, які пишуть очевидно однокласники: як вони позитивно відгукуються про вчителя. А це дорогого коштує! Педагог має законне право на захист своєї професійної честі і гідності.
Відповісти
не обов"язково! просто не хочуть ганьби для школи!!!краще зганьбити одного учня-чим горе вчителя!
Відповісти
Та всім, в селі відомо і про маму і батька, сімейка ще та.... А вчитель, Петро, хай не просит вибачень, та й за що? Такому презирвативу, ще в дитинстві потрібно сраку гатити кожен день, зранку і у вечері, для профілактики...
Відповісти
А ви власне так добре їх знаєте?ви за ними в бінокль стежите?
Відповісти
бо мале говно бреше як хтось навчив.це майбутній кат в родині або заготовка для тюрми
Відповісти
Це проплачений сюжет аверса, висвітлили як завжди односторонньо а все інше по вирізають. Ніякої журнлістськоі етики не лишилось
Відповісти
з того малого гівнюка в майбутньому великий гівнюк виросте! от тоді і пригадає матуся педагога-фізкультурника незлим тихим словом!
Відповісти
Багато коментарів пише одна та сама людина)напевно вчитель виправдовується)
Відповісти
Вчитель -хороша та порядна людина , а учень брехун з великої літери ...
Відповісти
це ще не доведено!!!
Відповісти
Напевно батьки вже зрозуміли свої прогалини у вихованні свого синочка. Час як бачите втрачено, підліток не має поваги ні до дівчат, вчителів та інших. Тож, чекайте батьки так через років два "ягідок", зараз рясним "цвітом" буяє ваше чадо... Повірте до вас як батьків повага відсутня, тому невживаю слів "шановні" "Ви - з великої літери" та ін.
Вчитель зробив правильно. Хтось повинен був зупинити ....виродка. Всім працівникам школи необхідно підтримати вчителя. Батькам вказати на двері з школи - "шукайте інший навчальний заклад для майбутнього злочинця".
Відповісти
"знаючий"!зрозуміло мені що й у вашому вихованні батьки допустили прогалину...та й час теж, ох як давно втрачено, що дозволяєте собі так висловлюватись"виродок", вас же теж мати народила?а поради мені ваші не треба!та й поваги до вас теж не маю!
Відповісти
Петро, хороший учитель. Нікого він не бив. Його дуже люблять діти. Кореспонденти з "Аверсу" ввірвалися до школи, як навіжені, знімали всіх підряд без попередження. Напевно повинна бути якась журналістська етика? Не потрібно шукати сенсацію і розказувати несенітниці. А правда всього-навсього проста: УЧИТЕЛЬ НЕ ЧІПАВ МАЛОГО!
Відповісти
Назар, не зробив ніяких висновків у своїй поведінці!! І далі на уроках сидить ігнорить завдання вчителів. Постійно грається на телефоні, втікає з останніх уроків. Одним словом в нього аж все кипить, щоб знову щось новеньки видумати, щось втнути. А однокласники до нього занадто добрі! Та за його витівки в ігнор ... Щоб відчув на своїй шкурі хамло таке малолітнє!!!
Відповісти
все зрозуміло то чи правда чи ні,нікому правди не треба, але мстите ви йому не по дєтски...не наробіть біди...
Відповісти
Лиман вредна дитана такого гада треба пошукати
Відповісти
Судячи з комментів ви не кращі за нього!
Відповісти
ти тоже гад такого не найти навіть лиман вже кращій за тебе золота дитина
Відповісти
свiдком побитя дiвчинкi була вся школа,i заява мами за побитя дитини лежить у директора
Відповісти
Лиман?В нього старший брат,да?
Відповісти
якщо ви вже так полощете грязну білизну цієї сім"ї то розкажіть про те що в школі робиться:як на випускному напоїли учня в школі і він в комі 3 дні пролежав!як учня довели хлопчаки в школі що він пішов за ножем і порізав в школі хлопчаків кривдників-на що дивиться школа? ясно одне краще все БОЛОТО вилить на одного учня чим випливе болото в школі!!! от і судіть тепер самі!!
Відповісти
Так ви хочете сказати, що це учителі винні?? В першу чергу за виховання відповідають батьки! Нехай менше дозволяють своїм чадам!! А то враження складається, що колись не було в людей дітей! А лише тепер появилися і батьки не знають, як їм вгодити, щоб ще їм таке дозволити! Любити дітей безумовно потрвбно!! Однак вони повинні знати рамки поведінуи! Нехай вивчать правила та обов"язки для учнів, а не всі побиті горшки на учителів валять. Батьки очніться! Неподобається школа? Ніхто нікого нк тримає силою!! Вперед шукайте кращу!
Відповісти
варто подивитися на дитину і одразу зрозумієш,яке виховання.як кажуть-Риба гниє з голови і не потрібно в даному випадку говорити "болото" на школу,адже є такі!діточки хороші", якими навіть батьки вдома не дають ради,а що вже вчителю казати?
Відповісти
Думаю,що кожен свое болото хвалить.
Відповісти
Всі хто тут пише коменти й вийшли, як ви кажете з того "БОЛОТА". Так не всі такі гавнюки, як цей малий. Такого ще пошукати. І захищає його тут тільки його сильно "правильна" мамця. Нехай ще й розкаже тепер, що він не тільки брехун а щей малолітній крадій.
Відповісти
Докладніше про крадія?
Відповісти
Люди!!!скільки можна писати усіляку гидоту?що ж вам усім так хочеться обговорювати нашу сім"ю?Раджу вам тішитись своїми сім"ями!живіть і радійте життю!!поспостерігайте за своїми дітьми...От результат і вашого виховання випливе!!!і як сказав "знаючий" зараз рясним "цвітом" буяє ваше чадо.. І ще не відомо ким виростуть ваші діти, в майбутньому,які теж не святі, так що не судіть!!і невідомо як повернеться ваше життя і як би ви себе вели,коли б над вами так познущались,ви б себе захищали, чи дали щоб об вас ноги витерли?таке враження що усі все "знають",пробачте,ви що ЕКСТРАСЕНСИ?Чого ви пліткуєте,втручаєтесь?ми самі розберемось з нашим сином і з його поведінкою,а в кого які є претензії,кажіть конкретно,телефонуйте а не позаочі пліткуєте! не полощіть грязну білизну у вас самих її повно!!!З сином ми розберемся! Нехай і вчитель відповість за свій вчинок!всі ми робимо помилки і всі ми не ідеальні в теперішній час! але нехай відповість кожен за своє!нехай все по закону і по правді буде!а час і життя все розставить по місцям!!а ви собі говоріть на здоров"я-свободу слова не відміняли!!виправдовуйтесь наздоров"я! мені нема чого виправдовуватись!бажаю вам всім сімейного щастя і здоров"я міцного!!Не суди-да не судимий будеш!!!
Відповісти
Здивувався...?! Думав коменти відсутні...Ви піднялись в моїх очах. Текст змістовний.Гарні останні речення, з побажаннями. Тому і вам побажання: будьте завжди справедливими з сином, які б ситуації не виникали. Та, все ж, за таку поведінку сина в школі, маю на увазі не конкретний резонансний-випадок, а попередні його вчинки...по голові "не гладьте". Істина дуже давня,і ви її знаєте -"Люби як душу, а тряси як грушу". Я не маю на увазі бити, є інші методи. Це бесіди з сином, власний приклад,просто погляд, і ніколи не потакати проступкам, правопорушенням (а там і до злочину не далеко), якщо розмова йде про старших, дівчаток, вчителів - дитина повинна знати, що можна, а де "табу", тобто заборона. І якщо ти перейшов цю межу, то повинен відповідати,а не шукати винуватця, тим більше він же хлопчик, майбутній мужчина.
Вам не обхідно порозмовляти з вчителями, які в його класі викладають навчальні предмети, з класним керівником, психологом школи (спокійно, без зайвих нервувань, зробіть співставлення, що визнаєте, а що ні (в школі діти зовсім інші повірте) і ви будете мати певну картину про поведінку сина. Я бачу з тексту, що ви схильні до конструктивного діалогу, і це потрібно зробити, не тому що це потрібно школі, вчителям, учням.... ще комусь, це потрібно вам, вашій сім'ї. Бажаю успіхів у вихованні ваших дітей, лише взаєморозуміння в площині- батьки-діти-вчитель допоможе вийти з такої ситуації.Згоден,що час все розставить по конретних місцях. Успіхів.
Відповісти
вчитель тваюка його убити мало
Відповісти
не покаране зло.
а тепер цей нелюд якого нібито вчитель побив в 2015р. і всі його жаліли,зараз в 2019р. вбив людину.
Ось заголовок "У селі біля Луцька юнак до смерті побив односельця"
Відповісти
От тільки цей виродок, який дійсно дістав усіх, так і не відповів за вбивство людини...
Знову відбрехались, відкупились, жовтих карточок понароблювали...
Продовження чекайте....
Це дійсно виродок, яких мало !!!
Його місце в тюрмі !!! Як і слідчого, який вів справу про вбивство !!!
Вчителю респект і повага, що заступився за дівчину і не злякався його батька з жовтою карточкою !!!!
А наш АВЕРС це просто помийна яма якась !!! За гроші обісруть любого !!!

P.S. Чекаємо хвалебних відгуків і виправдань про хлопчика ....
Відповісти
Останні новини
На Волині вчитель побив учня за те, що той ображав однокласницю. ВІДЕО
28 квітень, 2015, 11:36