У Володимирі-Волинському - п’ятеро мільйонерів

У Володимирі-Волинському - п’ятеро мільйонерів
У ході деклараційної кампанії-2015 про минулорічні доходи, що перевищують мільйон гривень, вже повідомили п’ятеро жителів міста та району.

Про це інформує Володимир-Волинська ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Загальна сума задекларованих цими громадянами доходів склала 36,6 мільйона гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб становить понад 2 мільйони гривень.

Нагадуємо, кампанія декларування доходів, отриманих в 2014 році, для платників, які зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи, розпочалася 1 січня поточного року і триватиме до 1 травня 2015 року.

При цьому, останній день подання декларації – 30 квітня 2015 року. Втім, для тих, хто претендує на отримання податкової знижки, граничний термін продовжується до 31 грудня 2015 року. Декларації про майновий стан і доходи платники податків подають до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Жителі Володимирщини можуть отримати фахову допомогу щодо заповнення декларації в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Володимир – Волинський, вул. Ковельська, 63, телефон для довідок: 2-16-82.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.