Луцькі активісти змусили припинити будівництво нового «лєтніка» на ДПЗ. ФОТО

Луцькі активісти змусили припинити будівництво нового «лєтніка» на ДПЗ. ФОТО
Активісти Народного контролю спільно із мешканцями будинків по вулиці Дружби народів примусили будівельників припинити незаконно початі роботи з облаштування майданчика під літнє кафе.

Про це розповіли на сторінці спільноти у мережі фейсбук.

Події відбувались ввечері 7 травня в районі ДПЗ. Там власник нічного клубу «Зебра» (який, до речі, нещодавно згорів) вирішив спорудити літнє кафе на газоні поряд із житловим будинком №2.

Але мешканці прилеглих будинків виступили категорично проти цих намірів, оскільки ніхто з ними планів щодо використання цієї території не погоджував.

Мешканці звернулися за допомогою на гарячу лінію «Народного контролю». На повідомлення відреагував координатор громадського руху на Волині, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, який прибув на місце подій.

Разом з іншим депутатом Юрієм Вегою та активними мешканцями будинку вони примусили робітників припинити роботи. Адвокат власника нічного клубу не зміг надати належних підтверджуючих документів.

Тому було прийнято рішення скликати наступного тижня збори мешканців прилеглих будинків, на які повинен прийти і власник клубу та представники виконавчих органів міськради. До того часу будь-які роботи на об'єкті мають бути призупинені.

Таким чином активіст громадського руху «Народний контроль» Pavlo Danylchuk бере вирішення цього питання під свій контроль.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех, Данильчук!!! Явился-не запылился))) Треба ж попіаритись перед місцевими виборами)))
Відповісти
А кому б мішало це кафе ,чи на лапу не дали?
Відповісти
Мені б мішало це кафе!!! "Зебра" нікому спати не давала, цілу ніч музика, крики, п*яне бидло, яке сцить під вікнами... Нікому алкоголь не можна продавати після 22.00, а їм можна все виходить? З людьми ніхто не рахується? Згоріло і добре, всі раді були, хоч спали нормально. Та ні давайте далі будувати під вікнами людей, без дозволів, без документів. Від будинку два метри, дитячий майданчик за метр...
Відповісти
Тримайтеся, люди! Успіхів вам у боротьбі за гідне життя! Данильчук молодець, що відгукнувся на ваш заклик про допомогу.
Відповісти
ти хочеш повеселитися то їдь на схід а не заховався за мамину спідницю там дуже весело
Відповісти
Дітям виділили два квадратних метра на майданчик, а якомусь бидлу всю прибудинкову територію можна забрати самовольно. Чому власник не прийшов до людей? Страшно?
Відповісти
В шияку того директора ! Забігаловка на забігаловці . Район засрали своїми " Ракєтами ", колибами і тд . Шось построїш не для дітей , буде ПАЛАТИ файно . Зарубай там собі вголові!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
пидтримую мешканцив бо такий бизнес приносить тильки шкоду суспильству а директор зебри наглоття ще те
Відповісти