Під Рівним може з’явитися новий великий ринок*

Під Рівним може з’явитися новий великий ринок*
На околиці Рівного поблизу житлового мікрорайону «Льонокомбінат» може вирости новий торгово-офісний центр або великий ринок. Інвесторам під втілення цих проектів пропонують придбати землю за вигідною ціною.

«Площа земельної ділянки становить 1,82 га. Вона розташована у вдалому для такої комерції місці. Межує з житловим мікрорайоном «Льонокомбінат». Поряд знаходяться кінцеві зупинки щонайменше шести міських тролейбусних та автобусних маршрутів», - пояснюють представники власника нерухомості.

На їх думку, зведення в цьому районі великого ринку, або торгово-офісного центру стане успішним і прибутковим. Кажуть, що готові суттєво поступитися ціною, якщо інвестори прислухаються до їх рекомендацій.

«Коли будувати ринок, то сучасний. Нетрі з торговельних кіосків і багнюки під ногами людям не потрібні. Важливо, аби у виграші був не тільки бізнес, а й споживачі, пересічні мешканці мікрорайону», - зауважують продавці землі.

Пропонують передбачити місця для продажу сільськогосподарської продукції з фермерських та особистих селянських господарств, спеціальний сектор для оптової торгівлі.

Розміри земельної ділянки орієнтовно 105 на 175 м. Цільове призначення: для будівництва торгово-офісного центру комплексного обслуговування населення.

Контактний номер телефону з приводу придбання земельної ділянки: +38 098 69 69 840

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.