У Луцьку - вечір культури Сходу

У Луцьку - вечір культури Сходу
Сьогодні, 13 травня, о 16:00, у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11, 3 п.) відбудеться зустріч «Вечір літератури Сходу: невідомі імена».

Під час заходу переселенці в Луцьку, зокрема представники ГО «Переселенці Криму і Донбасу», презентують свої творчі доробки. Від луцьких поетів виступлять Тетяна Регешук та Юлія Фінковська.

Учасники вечора читатимуть також тексти улюблених українських письменників-східняків, зокрема поета, актора, бійця АТО Романа Семисала.

До участі запрошено всіх зацікавлених, щоб відкрити невідомі імена зі східної України, познайомитися із зовсім новою сторінкою в житті переселенців Луцька, презентувати у формі вільного мікрофону свої літературні успіхи.

Зустріч відбудеться у рамках проекту «Діалог/Диалог», який реалізовується задля формування спільного культурного простору для лучан та переселенців. Втілюють проект ініціативна група СГО "Молодіжна платформа" за підтримки програми "Active Citizens Ukraine" Британської ради та ГО «Самопоміч». Долучились до проекту представники ГО "Переселенці Криму і Донбасу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.