Луцька центральна районна лікарня придбала обладнання на понад два мільйони гривень

Луцька центральна районна лікарня придбала обладнання на понад два мільйони гривень
Луцька центральна районна лікарня придбала радіологічне, електромедичне та електротерапевтичне устаткування на суму 2 500 000 гривень. Про це йдеться у Віснику держзакупівель.

Щоб закупити дороге обладнання, застосували скорочену процедуру закупівлі - у зв’язку з нагальною потребою у забезпеченні лікувального закладу виробами медичного призначення у відповідності до п.2.ч.3 ст.21 Закону України «Про здійснення державних закупівель».

Так, придбана апаратура базується на використанні рентгенівського випромінювання для медичних, хірургічних, стоматологічних і ветеринарних потреб (зокрема апаратура для радіографії та радіотерапії). Закуплений цифровий рентгенодіагностичний комплекс розрахований на два робочих місця. Таке обладнання є сучасною рентгенівською діагностичною системою, що забезпечує отримання цифрових рентгенографічних зображень в положеннях «Стоячи», «Сидячи» та «Лежачи» з подальшим отриманням твердих копій знімків.

До участі в торгах було подано дві конкурсні пропозиції, відтак, виграло ТзОВ «Медсервісгруп», запропонувавши таку вартість, як і очікувалось, а саме, 2 500 000 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.