Матч дня: «Дніпро» - «Наполі»

Матч дня: «Дніпро» - «Наполі»
Сьогодні, 14 травня, у Києві дніпропетровський «Дніпро» має історичний шанс вийти до фіналу футбольної Ліги Європи. У матчі-відповіді півфінальної стадії розіграшу футбольної Ліги Європи сезону-14/15 «Дніпро» прийматиме італійський «Наполі» з Неаполя.

Після виїзної нічиєї "Дніпро" безнадійним аутсайдером у цьому протистоянні вже не виглядає, пише UA-Футбол.

Щоправда, власне гра на "Сан-Паоло" продемонструвала величезну перевагу італійського клубу. Втім, добре, що Мирон Маркевич не став робити хорошої міни при поганій грі і прямо визнав: дії команди його не задовільнили. За словами тренера, підопічні мали грати від оборони, але притискатися до власних воріт так сильно не можна. Отже, розуміння проблеми є. Сподіваємося, за тиждень тренер знайшов і варіанти для усунення недоліків.

Тепер аби пройти "Наполі" і вийти до фіналу команді Маркевича теж достатньо не пропустити. Нарешті сприятиме статусу гри й атмосфера на головній арені України. Усі квитки на гру були розкуплені ще наприкінці минулого тижня.

Нагадаємо, перший матч між «Дніпро» та «Наполі» закінчився з рахунком 1:1. Були сумніви щодо забитого дніпрянами голу, проте захисник «Дніпра» Артем Федецький вважає, що це був чистий м'яч, без офсайду.

Гра на полі НСК «Олімпійський» розпочнеться о 22:05.

Пряма телетрансляція на каналі «2+2».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.