Син луцького посадовця, який фігурував у кримінальній справі, хоче кафе у центрі міста

Син луцького посадовця, який фігурував у кримінальній справі, хоче кафе у центрі міста
Син колишнього директора історико-культурного заповідника «Старий Луцьк»Тараса Рабана Микита Рабан хоче облаштувати кафе в центрі міста.

Про це йдеться в проекті рішення виконавчого комітету Луцької міської ради, розміщеному на сайті мерії, - пише Волинське агентство розслідувань.

«Погодити підприємцю Рабану Микиті Тарасовичу розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності для торгівлі кулінарними виробами та безалкогольними напоями на вул. Богдана Хмельницького, 8 (згідно з додатком) на термін 2 роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів», ‒ йдеться в документі.

Натомість Микита Рабан зобов’язаний утримувати в належному стані територію для благоустрою, встановити урни для сміття, оздобити об’єкт квітковими композиціями, облаштувати освітлення.

«Не використовувати сонцезахисних елементів з логотипами торгових марок, крісел, виготовлених із синтетичних матеріалів, торгових наметів закритого та шатрового типів», ‒ зазначається в проекті.
Нагадаємо, Екс-директора історико-культурного заповідника у Луцьку можуть посадити на два роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де там можна приткнутися?
Відповісти
У вас совість є? Криміналу у колишнього посадовця аж те, що використовував порожні площі у заповіднику для приватного столярного цеху, який також обслуговував потреби самого заповідника. "Злочинним" посадовцем були внесені кошти за оренду і конфлікт було вичерпано. А про те, що цей посадовець стільки років очолював історико-культурний заповідник, багато зробив для утвердження цієї установи, проводив наукові конференції, виставки, фестивалі і т.п. - це якось забулося і поза увагою. І до чого тут це приліпили, коли йдеться про плани Микити Тарасовича облаштувати торговельну точку?
Відповісти
А що Рабан не сидить,відкупився? На крадене в громади бардак відкривають?Все хороше що він робив перекреслене страшними злочинами.
Відповісти
Новина виїденого яйця не варта, хай замовники таких новин розкажуть істинні причину протистояння - журналісти напишуть!
Відповісти
нікітка нарісовался, барижити це по його натурі)!
Відповісти
Знаємо цього Андона, а тому пропоную дружньо проігнорити його майбутню дешеву наливайку! Єврейка не пройдьот!
Відповісти
як його Товстенюк ше в себе тримає
Відповісти
А що ж накрав той страшний кримінальний злочинець? У нього є маєтки, земельні ділянки, нерухомість за кордоном, рахунки у банках, коштовності, розкішний автомобіль??? На скільки я знаю, він мешкає у скромній двокімнатній квартирі та їздить на маленькій "Шкоді". А може він таємний міліонер? А може то він так майстерно маскується?
Відповісти
ну вже як напишуть, то напишуть ...просто "Дон Карлеон" ))) ...кримінальний авторитет)))... Знайшли до чого вчепитися)) ....супер новина!
Відповісти
Останні новини
Син луцького посадовця, який фігурував у кримінальній справі, хоче кафе у центрі міста
16 травень, 2015, 13:57