У Володимирі-Волинському окремі вулиці назвуть іменами загиблих в АТО

 У Володимирі-Волинському окремі вулиці назвуть іменами загиблих в АТО
У зв'язку з прийняттям закону про декомунізацію у Володимирі-Волинському прибрали майже всю комуністичну символіку та збираються перейменувати до 30-ти вулиць.

Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк запевняє, що з міста прибрали майже всю комуністичну символіку. Наразі в мерії думають над питанням щодо перейменування 30-ти вулиць міста. Загалом хочуть перейменувати певні вулиці іменами загиблих в АТО Героїв, проте в міській раді вважають, що давати імена Героїв вулицям на задвірках, буде неправильно, проте і вулиці такі, як наприклад Львівська чи Шевченка перейменовувати теж негоже.

«Назвати вулиці на якихось задвірках іменами Героїв буде неправильно. Також цей процес складний в тому, що всім людям на перейменованій вулиці потрібно переписувати домові книги. Проте, якщо Ігор Упоров ,який загинув в АТО, жив по вулиці Львівській, то ясно що її не перейменуєш. Проте там через 50 метрів є вулиця Карбишева, то ми думаємо її перейменувати вулицею імені Упорова. Його дві доньки йтимуть до школи (одна донька народилась у ніч після похорон) і говоритимуть: «Ми йдемо вулицею, яка названа в честь нашого тата», - каже Петро Саганюк.

Мер міста запевнив, що до цього питання вони віднеслись серйозно, тому він вже дав певні розпорядження стосовно перейменування вулиць своєму заступнику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже вислуговується перед вищестоячими.У Володимирі вже 20 років як перейменували вулиці з комуністичними назвами.Нема на чому Пєті пропіаритись?.
Відповісти
Женю, він вже забув що таке колись було.
Відповісти
Старий партійний лис під патріота косить.На виборах це не допоможе!
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському окремі вулиці назвуть іменами загиблих в АТО
18 травень, 2015, 12:30