Екс-керівник волинської міліції Олександр Терещук знову зганьбився

Екс-керівник волинської міліції Олександр Терещук знову зганьбився
"Тітушки" били протестуючих на очах у глави столичного МВС генерал-майора Олександра Терещука.

У Дарницькому районі Києва біля станції метро "Осокорки" сталися сутички між активістами, яких налічувало: кількасот протестувальників та півсотні так званих "тітушок" у камуфляжній формі, - повідомляє "5 канал".

Зіткнення почалися після того, як кілька активістів спробували витягнути стовпчики з огорожі навколо скандальної забудови. У свою чергу, тітушки відтіснили натовп активістів бойовими порядками, стріляючи цілеспрямовано в натовп ракетницями і димовими шашками. Активісти відповіли камінням і палицями. Кілька десятків людей отримали травми.

На місце подій прибув голова столичного МВС генерал-майор Олександр Терещук. Після його появи, зіткнення на деякий час припинилися, міліція почала відтісняти активістів і "тітушок", але періодично сутички спалахували знову. Міліція затримала декілька активістів і "тітушок" у балаклаві.

Крім того, на події на столичних "Осокорках" уже відреагував міський голова Віталій Кличко. Він пообіцяв залагодити ситуацію зі скандальним будівництвом. Так, на своїй сторінці у Facebook він написав, що внесе на наступну сесію Київради проект рішення про розірвання договору оренди та скасування рішення Київради про відведення земельної ділянки на "Осокорках".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спланована провокація "мешканців Осокорків", яких гарно видно на фоні розповіді журналіста
Відповісти
чому нихто не руйнуе паркани у парку за рагсом и не захищае зелену зону де гузь з романюком будують будинок А на осокорках зганьбився мер який пустив конфликт на самотик и вже бильше пивроку вид початку конфликту а вин все не виришив забирати дозвил у забудовникак чи ни и зробив милицию заручником ситуации Доречи на мисти будивництва николи не було зеленои зони як у парку за рагсом а навпаки було стихийне звалище и дозвил забудовнику виданий ще Черновецьким и будинкив поряд немае ядине що торговий центр що плануеться буде як кистка в горли вже иснуючому що розташований через доргу
Відповісти
Останні новини
Екс-керівник волинської міліції Олександр Терещук знову зганьбився
20 травень, 2015, 11:59