На реконструкцію комунальної будівлі в центрі Луцька бракує грошей

На реконструкцію комунальної будівлі в центрі Луцька бракує грошей
У реконструкцію комунального приміщення на вулиці Богдана Хмельницького, 17 в Луцьку уже вклали близько 940 тисяч гривень.

Про це під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21 червня розповів директор комунального підприємства «Луцькмістобуд» Андрій Маруняк.

За його словами, реконструкцію будівлі розпочали у вересні 2008 року. Згідно кошторису вартість будівельних робіт становила понад 2,7 мільйона гривень. Фінансування реконструкції планувалось за кошти місцевого бюджету та кошти КП «Луцькмістобуд», КП «Луцькгеодезія» та КП «Луцькреклама» (два останні підприємства розташовуються у цій будівлі).

Однак у 2011 році, враховуючи різке зменшення фінансування, а відтак і обсягів виконуваних робіт, реконструкцію будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 17 припинено.

Нині ж у реконструкцію вклали загалом 900 тисяч гривень. Маруняк додав, що, хоч міський бюджет і не може виділили кошти на роботи, утім реконструкцію зможуть завершити власними силами, але поступово. Та коли – спрогнозувати важко.

«Нормально працюють», – констатував член виконкому, будівельник Віктор Чорнуха.

Також Андрій Маруняк доповів, що нині на підприємстві працює 35 людей, з них – 6 у декретній відпустці. Середня зарплатня – 1 800 гривень, враховуючи декретників.

«Все добре, але цікавить бухгалтерія. Треба перевірити. Бо у деяких комунальних піідприємствах ми іноді чудеса виявляємо. Їх ніхто не перевіряв скрупульозно», – зауважив міський голова Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не пробували їх зарплати поставити в залежність від обсягу виконаної роботи? Може б не зволікали з підготовкою докментів і люди б до них більше йшли?!
Відповісти
Останні новини
На реконструкцію комунальної будівлі в центрі Луцька бракує грошей
21 червень, 2012, 13:42