Бабусю побили та вкрали медалі з цукерками

Бабусю побили та вкрали медалі з цукерками
90-річну мешканку Луцького району побила та пограбувала компанія молодих людей: серед вкраденого - медалі та... цукерки.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Як тільки за справу взялися оперативники, вдалося встановити, що до скоєння злочину причетний 19-річний місцевий мешканець. Утім під час перевірки вдалося встановити, що того вечора разом із ним були ще двоє мешканців сусіднього села – 1996 та 1998 р.н. і 15-річна жителька райцентру.

Юнаки вживали спиртне. Коли на вулиці стемніло, у молодих головах дозрів підступний план. Товариші вирішили пограбувати місцеву стареньку бабусю, адже знали, що вона проживає сама.

З цією метою зловмисники вчотирьох вирушили до помешкання жінки. Молоді люди вибили вхідні двері і зайшли до господи. Знайшовши власницю будинку, місцеві рекетири накинули їй на голову покривало і почали вимагати гроші. Однак усе пішло не так, як вони собі уявляли. Жінка, пройшовши пекло Великої Вітчизняної війни, грабіжників не злякалася, тож грошей вони не отримали, оскільки старенька їм нічого не розповіла. З тієї злості грабіжники викрали у бабусі ювілейні медалі та цукерки (те, що вдалося знайти) і пішли геть.

Завдячуючи оперативним діям працівників міліції, уже наступного дня зловмисники давали покази у міліції. Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
расстрелять организатора.
остальных - пороть на площади, пока жопа не станет похожа на британский флаг.
и в целом, много нынче "патриотов", только молодежь воспитывать некому...
Відповісти
а можете подати адреси тих покидьків, так зайдемо, познайомимось.. ;)
Відповісти