Затримали міліціонера, який збивав з валютчиків гроші

Затримали міліціонера, який збивав з валютчиків гроші
Волинського міліціонера затримали під час збивання «данини» з валютчиків. Наразі справа перебуваю на затвердженні у СБУ.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

На отриманні хабара затримали працівника Любомльського РВ УМВС - колишнього старшого оперуповноваженого сектора ДСБЕЗ, старшого лейтенанта міліції Богдана Сушика. Той, кажуть очевидці, збирав «данину» з валютників за їх «кришування».

Затримання провели працівники Любомльського міжрайвідділу СБУ.

«В селі Старовойтове валютних міняйл - хоч греблю гати і ніхто їх не може звідти вижити. У зв’язку з ліквідацією сектора ДСБЕЗ згідно з планом реорганізації місцевої міліції, Сушика нещодавно перевели у слідчий відділ, наразі утримується в СІЗО УСБУ у Волинській області», - розповідають у коментарі ІА Волинські Новини очевидці.

Так, наразі проведені обшуки в заступника начальника та начальника райвідділу міліції. Порушили кримінальне провадження за фактом отримання хабара, ведуться слідчо-оперативні дії.

Зауважимо, днями група любомльських міліціонерів мала відбути в зону АТО, коштів на амуніцію та, власне, самої амуніції, техніки та обмундирування, кажуть, катастрофічно не вистачало. Можливо, припускають в місті, правоохоронці спробували самостійно вирішити ситуацію шляхом таких от «домашніх заготовок».

Наголосимо, офіційно прокоментувати інцидент в управлінні СБУ на Волині пообіцяли після затвердження інформації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ, хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Показуха явна ,в кожному місті на Волині міняйл кришує міліція ,що не можуть зупинити цей безпредел .В Володимирі міліція проходить повз базар і навіть уваги не звертає ,бо знає ,що відстегують ім міняйли .
Відповісти
Останні новини
Затримали міліціонера, який збивав з валютчиків гроші
22 травень, 2015, 22:49