Микитюк про повернення на волинську митницю: «Я б хотів, але поки що ні»

Микитюк про повернення на волинську митницю: «Я б хотів, але поки що ні»
Роман Микитюк може повернутися на керівну посаду на Волинській митниці.

Як стало відомо ВолиньPost з власних джерел екс-керівник Ягодинської митниці може повернутися на кордони Волині на нову посаду. Також джерела повідомили, що його кандидатуру, нібито, лобіює губернатор області Володимир Гунчик.

Керівник облдержадміністрації у телефонному коментарі ВолиньPost повідомив, що такою інформацією не володіє.

Роман Микитюк з цього приводу зазначив: «Я би хотів, але поки що ні».

Біографія:

Микитюк Роман Володимирович, народився 15 червня 1970 року в смт. Турійськ Волинської області.

Навчався в Далекосхідному вищому командному училищі, яке закінчив у 1991 році за спеціальністю «Командна тактична мотострілкових військ» з кваліфікацією «офіцер».

У 1999 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка за спеціальністю «Правознавство» з кваліфікацією «юрист».
У 2007 році закінчив Національний лісотехнічний університет за спеціальністю «Лісове господарство» з кваліфікацією «спеціаліст з лісового господарства».

Також отримав кваліфікацію інженера хіміка-технолога за спеціальністю «Хімічна технологія палива і вуглецевих матеріалів» у Національному університеті «Львівська політехніка» у 2008 році.
З серпня 1987 по січень 1993 року проходив військову службу. Служив 11 місяців у Німеччині та близько 10 місяців у Білорусії.

У лютому 1993 року розпочав свою трудову діяльність в митних органах України на посаді інспектора Волинської митниці, де згодом був призначений на посаду заступника начальника.

У 1999 році виконував обов’язки начальника Ягодинської митниці. Протягом 1999-2001р.р. працював на посаді заступника начальника та начальника митного поста «Овруч» Житомирської митниці.

З січня 2001 року знову працював на Волинській митниці, з 2003 по 2005 р.р. був її керівником. У 2005 році призначений на посаду першого заступника та виконуючого обов’язки начальника Тернопільської митниці.

З 2002 по 2006 р.р. – депутат Волинської обласної ради.
У грудні 2005 року зайняв посаду першого заступника генерального директора-комерційного директора АТ «НПК-Галичина». З травня 2006 року працював директором з комерційних питань СП «Західна нафтова група». У липні 2007 року став виконавчим директором ЗАТ «Херсонський нафтопереробний завод», по квітень 2010 року був головою Правління цього підприємства.

У 2010 році здійснював трудову діяльність в апараті Верховної Ради України помічником-консультантом народного депутата України.
З 2010 до 2011 року – депутат Львівської обласної ради від Партії регіонів.

З квітня 2010 року працював в митній службі України, Державний радник митної служби 3 рангу. Працював на посадах начальника Волинської, Львівської, Вінницької, Рівненської митниць.

З 26 лютого 2013 року - депутат Волинської обласної ради (висуванець Партії регіонів, обраний у виборчому окрузі №29 (Турійський район).
У 2001 році отримав пам´ятний нагрудний знак «За сумлінну службу в митних органах», а також нагрудний знак «Почесний митник України». У 2012 році Указом Президента України нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Нагороди: почесна грамота Житомирської обласної державної адміністрації, пам’ятний нагрудний знак «За сумлінну службу в митних органах України», нагрудний знак «Почесний митник України», відзнака УМС України в Рівненській області «За сприяння органам внутрішніх справ України», орден «За заслуги» ІІІ ступеня, срібна медаль Міністра фінансів Республіки Польща «За заслуги перед митною службою».

Громадянин України. Національність – українець. Постійно проживає на території України.
Одружений. Має троє дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 58
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви б ще в митницю Чернишова з його офшорними та німецькими банкорахуками підтягнули за компанію
Відповісти
ЙОГО МІСЦЕ ТОЧНО НЕ НА МИТНИЦІ, А У ТЮРЯЗІ! ЗА ЩО СТОЯВ МАЙДАН? ГУЧИК, ТЕБЕ ПИТАЄМО!!!
Відповісти
В Ростові на Дону його місце! бл..., за що народ инув?????????????????????????????
Відповісти
Не дуже віриться, скоріше фейк..В час фальші і безпорядку просто невигідно ставити нормальних людей!Андрейків ім дуже навіть підходить..такого не було вже давно!І не 'заплямований' попередньою системою!Хоча, професіоналами і ЛЮДЬМИ залишаються при будь-якій системі!
Відповісти
пане гунчик лобіюйте мене.мені 40 років маю освіту.закінчив київський університет спеціальність менеджмен організацій в митній справі.але пробитись працювати дуже важко.чи ми починаем стару пісню знову нічого не міняеться лісники знову на посаду лізуть.а вам не личить климчуцко мафіозний підхід...
Відповісти
Такого корупціонера ще пошукати треба, якщо Гунчик дійсно його лобіює то він з'їхав з глузду
Відповісти
Нарешті може буде керівник з 'людським підходом'!
Відповісти
це взагалі повний п..... самого головного хабарника і злодія минтиці на волині і назад
п....ц всьому все до одного місця
цьо країну спасе тільки червоний півець і методи батьки Махна
Відповісти
скупив турійськ і район і ше багато чого
приватний літак магазини агрофірми пиватні ліси з шикарними будиночками зрубами СИРОТА НЕЩАСНИЙ
Відповісти
Микитюк був гвинтиком корупційної машини Януковича
Де люстрація? За що загинули і гинуть наші хлопці?
Що це за відповідь губернатора?
Він мав сказати журналістам: ви що здуріли ? Я з цим лайном на одній грядці не сяду
Відповісти
Просто окрім тих, хто тільки те і робить, що горлає про зміни, комусь треба і працювати і реально щось змінювати!Стань і зроби хоч щось для цієі краіни, а не прикривайся гаслами!Огляніться, люди!В нас реальні руіни кругом!Він може щось змінити..і людина він хороша!
Відповісти
Рома ну кого ти дуриш?
Відповісти
Микитюк + Клава Кутикіна - борці з корупцією в Україні. Негайно призначте їх на митницю. І щастя їм буде
Відповісти
Да біографія... Піде...простий хлопець турійский а таких висот досягнув... Давайте його в призиденти...днр чи лнр там він хай покаже свою профпригодність...
Відповісти
Цей дрібязкова людина, яка за копійку продасть рідну матір, може повернутись на митницю лише при одній умові: якщо повернеться в цю систему команда корупціонерів-злодіїв Януковича. Цілком ймовірно, тому що вона вже повертається. І якщо Яйценюка триматимуть ще хоч би до осені, то корупція і злодійство в Україні досягнуть свого апогею. А чому Гунчик лобіює інтереси цього примітивного, як лопата, злодія, можна пояснити. І буде пояснено. До речі, Микитюк усі перераховані тут посади "залишав" так, як залишив "Континіум".
Відповісти
Ця дріб'язкова людина, як ти пишеш, допомагає всім кому можна..і знайомим, і не дуже.І людей лікує, роботу дає, і на своі місця ставить тих, хто землю під ногами втрачає!Чого тобі і бажаю!
Відповісти
З такою кількістю куплених дипломів він чим завгодно може керувати. Причому всі гарантують хлібні місця. Може його начальником тюрми призначили б? Він і там не пропаде.
Відповісти
За що ми загинули?Народе схаменися.Не дай затоптати паросток.
Відповісти
Ми стояли за краще майбутнє, за справедливість і чесність.Це відкрита і чесна людина.Йому можна вірити і чекати швидких змін на краще!
Відповісти
Пустіть лиса в курятник
Відповісти
Кажуть, що фінансові бурштинові потоки пішли через кабінет кума Пороха. Не повірив. Тепер через лобіювання ним Микитюка на митницю - вірю.
Відповісти

Що знову,.... і все повертається. Як бридко яка знвага до народу, до Волині, до України !!!!
Відповісти
Гунчик тебе к...ва ще в бак мусорний пора кидати п...ло запроданець .Ось за таку сволоту револьюція гідності відбулася
Відповісти
Та класний він дядько, і не скупив Турійськ, а ОКУЛЬТУРИВ. Нехай хто з вас так зробив, а не тільки тут коменти строчити і обс....ти. Звісно люди повертаються і повертатимуться, бо ці що зараз - неуки, навіть елементарна культура спілкування - їм невідома. Хаос і бардак. http://politikus.ru/events/50629-new-york-times-vyshla-s-razgromnoy-statey-o-rezhime-poroshenko-yacenyuka.html
Відповісти
Роман Микитюк - мафіозний спрут
Просто прослідкуйте життєвий шлях
Відповісти
Наша влада дови...ся ,що новий майдан не коктейлями буде кидатись ,а чимось серйознішим ,чи вони рахують людей бидлом ,яке нічого не розуміє .Про самозахист геть забули ,думають ,що все буде по старому .
Відповісти
А бунтувати легше, ніж працювати, правда?проти будь-чого!
Відповісти
Влада зовсім втратила контроль за своїми діями. Це-небезпечно!
Відповісти
Нарешті зміни!Сил немає дивитись на цю убогість і деградацію..(навіть англійською і німецькою)..Бога не боітесь!Відома ця людина своіми принципами і позицією, через яку ніколи не переступає!Це показник і + владі!!Якщо це так.
Відповісти
Клава то ти?
Відповісти
Слава ригіАналам!
Відповісти
не хороша він людина, ой дуже нехороша.
Відповісти
Ой не бреши!
Відповісти
Клаву на митницю всі митні збори в Ростов
Відповісти
таких як Микитюк треба привселюдно люстровати а то великим господарем в Турiйському районi став и нинiшня влада цьому потурае
Відповісти
А шо красти тобі не дає????
Відповісти
Роман молодець!!! Заслужений митник України.Ніхто краще не знає митної справи ніж він!!!
Відповісти
Я знаю
Відповісти
При ньому все було справедливо!Молоді допомагав, про людей він дбав..не те, що зараз..
Відповісти
То тепер є надія, що люди не залишаться без роботи!Принаймні в 70 людей, яких без будь-яких на те причин не взяли в дфс, є надія!Якщо ще не всі місця продали!При Микитюку такого не було!
Відповісти
Рома молодець план відкату давав справно такого треба повернути на касу
Відповісти
Чернишов був кращий начальник митниці! Запитай людей!
Відповісти
Ви зовсім бачу не думаете головою
Виходить ахметов окультурив донбас
А янукович окультурив межигір'я і спас його від занепаду
Відповісти
Достовірно відомо що Гунчик погодив призначення микитюка на посаду Так що шановні патріоти Волині вітаю Вас з поверненням до корупційних схем які іне снилось при режиму Янека Ось як використали патріотизм окремих Волинян одне радує що Микитюк назбирає бабла для себе і для гунчика і черговий раз купить всіх нас на виборах
Відповісти
Якщо це так-Гунчику респект!Забезпечить порядок, закриття кордонів, платежів...та й шкандалів буде менше!Гандрейків перевершив всіх!вірний крок до стабілізаціі і розвитку!
Відповісти
Романе, ти молодець!Всі, хто з тобою працював, можуть засвідчити твою порядність і справедливість!А всі вище невдоволені просто переживають за себе і свою шкуру..відчувають..звичайно, в хаосі красти легше
Відповісти
Досить вже спекулювати гаслами про майдан!Якби кожен зробив хоч соту частину того, що робить він..для людей, району, митниці у свій час, ми давно вже жили б набагато краще!Порядок буде!А заздрити не треба, краще візьміть приклад!
Відповісти
Теперішнє керівництво наче і нове, і не працювало в попередній системі...а що витворяє...Це ж повний безпредел!!!За людей нікого не рахує, ні митників, ні громаду, ні суб'єктів..тому тут залежить від людини, а не в який період працював...при Микитюку була злагода і взаєморозуміння зі всіма!
Відповісти
Читаю всю цю гидоту..При чому більшість 'писателей' 100% з ним навіть не знайома.Адекватна, відверта, харизматична людина, яка може навести порядок!Я так розумію, цього ж і бояться..Дай Боже, щоби влада схаменулась і дала можливість людям, Які дійсно можуть і хочуть допомогти народу і краіні!
Відповісти
Ти напевно пес микитюка)микитюк при янику робив що хотів
Відповісти
краще про себе побумай, чий ти пес...
Відповісти
Всім хто мене підтримав у коментарях дякую
Дякую моїй правій руці і лівій, але правій більше
Відповісти
Видно роботи нема на нічних змінах..ох, як переживаєш!
Відповісти
ВРАЖЕННЯ, ЩО ЗІБРАЛАСЬ КОМПАНІЯ ПИСАК ЯКА ПРИКРИВАЮЧИСЬ НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ НЕСЕ ВСЯКУ МАЯЧНЮ...ПОДИВІТСЯ В СВОЮ ТАРІЛКУ ЧИ В НІЙ ВСЕ ЧИСТО І ПРОЗОРО... І ДЛЯ ТОГО ЩОБ ЩОСЬ ПОМІНЯТИ В ЦІЙ КРАЇНІ ПОЧНІТЬ З СЕБЕ...
Відповісти
Видно, що багатьох задавлює українська жаба і як результат ці коментарі. Успішна людина коле очі, отакий наш менталітет. Роман, успіхів.
Відповісти
шо ви вчепились до Клави. вона була порядною і принциповою людиною. а зараз шо?
Відповісти
Не судіть і судимі не будете! Не заздріть, чоловік своїм розумом і наполегливою працею добився результатів, поки ви пили, гуляли і ніхрена не робили. Знаю його виключно з хорошої сторони, як хорошого митника, класного організатора, порядного мужика. Яка Вам різниця при кому Він працював, як на мене цікаво чи буде працювати для народу в подальшому. Гордіться земляком!
Відповісти
Останні новини
Микитюк про повернення на волинську митницю: «Я б хотів, але поки що ні»
22 травень, 2015, 20:05