У червні на Волині пройде шість земельних аукціонів

У червні на Волині пройде шість земельних аукціонів
У червні на Волині заплановано провести низку земельних аукціонів.

Інформує прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Вже 2 червня відбудуться торги, на які виставлено 5 земельних ділянок комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку у м. Нововолинськ. Загальна їх площа складає 0,43 га, а середня стартова ціна – 69 тисяч гривень. Організатор аукціону – Нововолинська міська рада.

3 червня відбудеться земельний аукціон, учасники якого боротимуться за право оренди на п’ять земельних ділянок комунальної власності у Горохові. Цільове призначення наділів – для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі. Їх загальна площа 0,33 га, а середній стартовий річний розмір оренди – 12 706 гривень.

У другій декаді червня Головне управління Держгеокадастру в області проводить земельні торги, на які виставлено права оренди на 7 ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у Рожищенському районі, загальною площею 177,5 га та середнім розміром річної орендної плати 15,5 тисяч гривень.

Окрім того, у цей же період відбудуться торги на право річної оренди двох ділянок сільськогосподарського призначення у Локачинському та Турійському районах.

На 19 червня заплановано провести аукціон щодо продажу прав оренди на дві ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі у Ратнівському районі загальною площею 0,19 га. Стартовий розмір оренди сягає понад 8 тисяч гривень.

«Середня стартова ціна усіх ділянок та прав оренди на них, реалізувати які заплановано у червні сягає понад 100 тисяч гривень. Однак практика торгів на Волині свідчить, що іноді ця цифра зростає чи не вдвічі у ході змагань. Тому ми сподіваємося на успішний перебіг аукціонів, адже ці кошти можуть стати вагомим внеском до бюджетів», - резюмує в.о начальника Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У червні на Волині пройде шість земельних аукціонів
27 травень, 2015, 11:50