Луцькі депутати хочуть легалізувати зброю

Луцькі депутати хочуть легалізувати зброю
В Луцькій міськраді проголосували за те, щоб звернутись до президента України з вимогою законодавчого врегулювання обігу зброї.

28 травня на засіданні сесії Луцької міської ради депутат Віктор Ящук запропонував звернутись до Кабміну стосовно законодавчого обігу зброї. Він каже, що немає ніяких методів і способів, як ця зброя має обліковуватись.

Проте депутат Микола Дендіберін категорично проти легалізування зброї, вважає, що це може мати навіть смертельні наслідки.

«Я пропоную не підтримувати цей проект, ви можете уявити, що якщо будемо мати законний дозвіл на зброю, де гарантія, що сьогодні не вистрелять у когось тут в залі?», - сказав депутат Микола Дендіберін.

Проте депутат Анатолій Бірюков вважає, що легалізація зброї задля врегулювання обігу зброї – це нормально, проте, якщо давати зброю всім людям, а особливо з психічними проблемами, то це вже проблема і це неправильне рішення. Проте більшість депутатів проголосували за законне врегулювання обігу зброї.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
роздати залишки радянських арсеналів всім бажаючим. Отоді заживемо!
Відповісти
Що за маразм, наші люди зовсім до цього не готові!
чи хочете трупи по вулицях збирати, щоб кожен дрібний конфлікт закінчувався стріляниною!
Відповісти
ото в туалетах міськради пістолів буде,як колись Байцанутий губив
Відповісти
Все вірно
Відповісти
Україна - це п"юща країна!!! Якщо легалізують - під час випивки буде багато смертей!!!
Відповісти
як тільки в Україні легалізують зброю - треба одразу "легалізовуватись" у більш безпечній країні...
Відповісти
Не можна давати зброю, бо тоді будуть стріляти "чесних" суддів і прокурорів, прострілювати коліна не менш "чесним" викладачам, відстрілювати "ескулапів", які користуються важким станом людини і витягують з неї останні копійки. Кожному даїшнику прострілять вухо, як у анекдоті. Не можна давати зброю. Хоча мабуть необхідно. Тоді кожна сволота на дорогому авто не буде перти на всіх парах через зебри, лікарі і вчителі позакривають свої ненаситні хавальники. Суддів і прокурорів не переробиш, їх однозначно треба або засадити або фізично знищити. Просто знаючи що у когось може бути зброя, будуть всякі паразити менше нагліти, мало на кого можна нарватись.
Відповісти