На Закарпатті чоловік пограбував 7-річних дівчаток

На Закарпатті чоловік пограбував 7-річних дівчаток
Раніше судимий 23-річний житель Ужгорода на вулиці зривав зі школярок ювелірні прикраси. Його жертвами стали двоє малолітніх дівчаток. Розшукали грабіжника співробітники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції.

Прес-служба УМВС України в Закарпатській області.

Перше повідомлення про вчинений злочин надійшло до Ужгородського міськвідділу міліції 22 травня цього року. 61-річна мешканка міста повідомила, що на вул. Яроцькій, неподалік від місця її проживання, невідомий чоловік відкрито відібрав золоті сережки у її 7-річної онучки.

Ще одне аналогічне повідомлення до міськвідділу міліції надійшло вже 26 травня від 30-річної жительки Ужгорода. Жінка повідомила, що невідомий чоловік відкрито відібрав у її 7-річної дочки золоті сережки.

В ході спілкування з дітьми міліціонери склали фоторобот, переглянули сотні фотографій і знімків з камер відеоспостереження, опитали можливих свідків. І ось 28 травня затримали грабіжника.

Ним виявився раніше судимий 23-річний житель міста. Близько місяця тому він звільнився з місць позбавлення волі, де з 2012 року відбував покарання за скоєння крадіжок з помешкань городян.

У скоєному зловмисник зізнався. Він пояснив, що шляхом грабежу дітей вирішив заробити грошей.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на термін до 6 років. Триває досудове розслідування. На даний час в Ужгородському районному суді вирішується питання про обрання грабіжникові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Закарпатті чоловік пограбував 7-річних дівчаток
29 травень, 2015, 10:50