Відключення гарячої води: думка лучан. ВІДЕО

Відключення гарячої води: думка лучан. ВІДЕО
Як ми уже писали раніше, у зв'язку із заборгованістю ДКП “Луцьктепло” перед НАК “Нафтогаз” за спожитий природний газ, котельні міста відключені від газопостачання, наслідком чого стало тимчасове припинення подачі гарячої води до споживачів.

ЧИТАТИ: Лучани заборгували «Луцьктеплу» 47, 2 мільйони гривень.

Журналісти ВолиньPost вирішили поцікавитися у перехожих лучан їхнім ставленням до такої ситуації.

Звісно, ті жителі міста, в квартирах яких зараз гарячої води немає, висловлюють негативну думку, проте багато хто користується бойлером, тому дискомфорту від відключення не відчуває, хоча зазначають, що зараз ціна на газові колонки зросла у 2,5 рази.

Лучани висловлюють думку, що карати за борги потрібно, але тільки тих, хто не платить, а не припиняти подачу гарячої води до квартир мешканців всього будинку.

"Я так думаю, що проста людина боргів не має, а мають їх олігархи. На 100% впевнена, що та бабця, яка отримала пенсію, якусь 1000 гривень, вона перш за все йде розраховуватися за комунальні послуги, а ті олігархи живуть на широку ногу, і все їм "по барабану", а від того страждають бідні люди", - каже лучанка.

Також жителі Луцька жаліються на те, що зросли ціни на комунальні послуги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я можна я скажу.
Дістало !!!!!
Подивилась на сайті список боржників , і є такі елементи які мають по 40 тис боргу. Це ж скільки потрібно не платити за опалення і гарячу воду щоб набігла така сума??? І як взагалі таке допустили в луцьктепло? Так, є такі ситуації коли дійсно край, або хтось хворіє, і всі кошти йдуть на лікування , яке на сьогоднішній день ой-яке не дешеве. І сумніваюсь що ті хто має борги кинуться їх платити. А далі ще гірше буде. Тому я так розумію що воду подадуть лише взимку і то по вихідних.

Р.с. Сьогодні оплатила комуналку і там є один сюрприз . Газова плитка без лілильника на одну люлину 43грн . В мене проживає четверо і я оплатила 173грн. На цю суму напевно можна всю квартиру місяць гріти, а не борщі варити.
Відповісти
постав лічильник і будеш платити тільке те,що спожила.
Відповісти
...став лічильник чи не став - нічого не змінеться,"наша влада" так "дбає" про народ,що...У нас стоїть лічильник,а що толку - гарячої води,як НЕ БУЛО,ТАК і НЕМА,а бройлера купити, немає за що...Так що живемо,як в 15-му столітті...і ніяк не кинемо більшовицької звички - караємо всіх,а такі,як ДІДО, маючи борги 40-50 тисяч,дають поради : митися в річці,чи воду гріти,розпаливши багаття...Так і живемо,із покоління в покоління,"віримо",що...може дітям буде краще,може внукам...,як сказала жіночка в тому ВІДЕО.Ми,як БУЛИ РАБАМИ,так і ЗАЛИШИЛИСЬ РАБАМИ!!! РОЖДЬОННИЙ ПОЛЗАТЬ, ЛЄТАТЬ НЄ МОЖЄТ!!!
Відповісти
В платіжках за травень має бути менше - норму споживання зменшили з 6 кубів до 3 кубів. Тобто буде десь 22 грн на людину.
Відповісти