У сільраді землю роздавали «потрібним» людям

У сільраді землю роздавали «потрібним» людям
Стосовно посадових осіб Турської сільської ради Ратнівського району порушили кримінальну справу: їм інкримінують зловживання службовим становищем та службове підроблення, що завдало збитків сільській громаді на 444 тисячі гривень.

Про це пише Волинь-нова за 23 червня.

Факти зловживань посадовців, як повідомив прокурор району Володимир Хилюк, були виявлені під час проведення прокурорської перевірки додержання вимог Земельного кодексу України та Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

Тоді встановили, що службові особи, здійснюючи функції, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих обов'язків, у період 2006-2009 років вчинили зловживання службовим становищем в інтересах третіх осіб.

Сільські чиновники знали, що фрагмент генерального плану їхнього рідного села із внесеними змінами та пропозиції до цього важливого документа не пройшли експертизи і не розглянуті відповідною комісією та сесією сільської ради.

Однак посадовці, зловживаючи владою і довір'ям односельчан, чотири земельні ділянки загальною площею 0,6 гектара виділили для індивідуального житлового будівництва «потрібним» людям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У сільраді землю роздавали «потрібним» людям
23 червень, 2012, 15:31