Стало відомо, кому Порошенко передасть права на «Roshen»

Стало відомо, кому Порошенко передасть права на «Roshen»
Президент Петро Порошенко заявляє, що найближчим часом передасть свій пакет акцій корпорації Roshen в інвестиційний банк "Ротшильд".

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляє Українська правда.

"Щоб припинити інсинуації я найближчим часом, в нас уже готова і повністю узгоджена – угода про передачу в траст Ротшильду - компанії з бездоганною репутацією - свого пакету акцій в Рошені. Саме для того, щоб прізвище Порошенко серед власників не значилось", - заявив він.

Порошенко також повідомив, що є три покупця, які проводять перевірку "Рошену", а щодо Ліпецької фабрики зазначив, що вона "заарештована російською владою", і поки не має покупців.

"Це була моя ініціатива (продати фабрику - ред), і я буду все робити, щоб це здійнити, але я не буду замість того, щоб виконувати свої президентськими зобов'язаннями, бігати по світу і шукати покупців", - заявив він.

"Я уклав угоду з всесвітньовідомим інвестиційним банком, який зараз проводить роботу з пошуку покупців. Зараз три покупці роблять правову і фінансову перевірку Рошену", - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"найближчим часом", то це вже серйозно! Мій Тузік забалдів...
Відповісти
Дійсно, розсмішив))) Хоча його можна зрозуміти... Знаєте чому "Рошен" досі ніхто не купив? Тому що таких грошей як в порошка в українців немає....(((
Відповісти