Екс-автомайданівець з Волині розбив в Порт-Сіті двері, визволяючи малюка? ФОТО

Екс-автомайданівець з Волині розбив в Порт-Сіті двері, визволяючи малюка? ФОТО
В Луцьку у Порт-Сіті 3-річний малюк разом з татом потрапив у пастку рухомих дверей.

Хлопчик опинився між двома скляними частинами, і як стверджує дехто зі свідків, всунув ногу між двері. Результат такого інциденту – малий у лікарні – двері потрощені татом, який визволяв дитину з пастки, ну і звичайно конфлікт з адміністрацією, адже побита стінка від дверей коштує в межах 20-ти тисяч гривень.

Автомайданівець Сергій Кушнір розповів подробиці, про які йому відомо у фейсбуці: «Сьогодні, приблизно о 22:00 годині ці величезні двері в розважальному центрі Порт Сіті, які мають автоматично зупинятися від дотику до основи дверей, не зупинилися, чим нанесли тілесні ушкодження трьохлітньому хлопчику, в результаті чого, останній госпіталізований в дитячу обласну лікарню. Батьки, які були разом з хлопчиком щосили намагалися зупинити двері, однак вони продовжували рух. Тільки після сильного удару тата по дверях, від чого і тріснуло скло, вони зупинилися.

Працівники охорони Порт Сіті, не спитавши батьків як дитина, накинулися на них та не давали дитину завезти в лікарню. Однак з часом відпустили батька з хлопчиком для госпіталізації в лікарню».

Як йдеться у ЗМІ, на щастя хлопчик не постраждав, у малюка констатували забій м'яких тканин.

Тим часом версія персоналу Порт-сіті суттєво відрізняється від версії, яку оприлюднив автомайданівець. Начальник відділу маркетингу та оренди Галина Химчик розповіла: «Інцидент тривав 4 хвилини з моменту заходу дитини з батьком у двері і виходу його з ТРЦ. Почалося все так: дитина забігла в двері, батько взяв пакет в іншу руку, протягнув дитині руку, але дитина руку не взяла. Вона побігла всередину дверей, наштовхнулася на двері та впала, двері зупинилися. Батько в той момент був біля дитини, він поставив пакети на підлогу, впер ногами двері і підняв дитину. Чому він почав бити двері по суті ніхто не зрозумів. Можна сказати – це було емоційно. Але після того як дитина спотикнулася і впала, то двері зупинилися, тому що є дуже чутливими».

Також Галина Химчик, а вже потім і охоронець зазначили, щоправда не на диктофон, - на місце події одразу приїхали озброєні автомайданівці. До слова, батько дитини є колишній очільник Автомайдану України Ігор Оборонов.

Адміністрація Порт-Сіті продемонструвала журналістам «ВолиньPostу» відео з камер спостереження. На відео зафіксовано, що тато іде з хлопчиком по магазину, не тримаючи малого за руку, дитина переганяє чоловіка і влітає до дверей, за ним заходить батько. Видно, що там щось сталося, помітно як батько блокує ногою двері, проте нам не вдалося розібратися чи малюк впав, чи всунув ніжку під двері.

Варто зазначити, на дверях на час приходу журналістів були попереджувальні знаки - наклейки на яких зазначалося, що батькам до дверей можна заходити лише тримаючи дитину за руку.


Наталка ПОЛІЩУК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з тим вигрібним пристроєм"порт сіті" вже давно ніхто не може знайти спільної мови
Відповісти
Ну, і де відео. Може, ви там ще й не таке бачили. Або демонструйте докази, або повчіться журналістським професіям
Відповісти
Якщо дитина попала в таку "пастку" та нашкодила собі, я підтримую дії батька. А на рахунок "... - на місце події одразу приїхали озброєні автомайданівці..." засуджую цих людей, їхні дії переходять всі рамки. Розігнати їх. Ішлиби бігати зі зброєю на схід, або здавайте зброю. І не пантуйтеся, бо ніякої різниці вже небачу мій кончаним народом росії.
Відповісти
не те щоб зі зброєю, там навіть в броніку нікого не було...
була лише одна рація, якщо це зброя по думці ПортСіті тоді в них щось з уявою не те...
Відповісти
Автоматичні двері є ризиком для будь-кого,тим більше для дитини. Батьки повинні контролювати дитину при переході через двері. У цьому випадку 100% вина батьків.
Відповісти
Андрій напиши хто був зі зброєю
Відповісти
АВТОМАЙДАН НАПЕВНО ХОТІВ ЩЕ ПОРТ СІТІ ВИСТАВИТИ НА БАБКИ В НИХ ЦЕ ДОБРЕ ПОЛУЧАЄТЬСЯ
Відповісти
заказуха!!!
Відповісти
Автомайдан зі зброєю їздить по магазинах.Для них закон не писаний...???Цей безпорядок взагалі дістав.А де міліція?????Чи пан Шпига на заміну наряду МВС, вже направдяє наряд Автомайдану,щоб туь щось тільки щоб на схід неїхати.
Відповісти
Більше ніж переконаний Пащенко зате мій коментар, але ж прокоментую.
1. Покажіть хоч одного озброєного автомайданівця з Автомайдану України,це вже смішно і тупо)))
2. Якщо мега чутливі двері то чому дитину госпіталізували?
3. Чому охорона не давала госпіталізувати дитину?
Зажерлись ви скоти і немає у вас нічого святого.
Відповісти
Я вже бачу цю картину
1. Сидить Пащенко цілий день за клавіатурою з папіросою в зубах і затирає коментарі))
2. Все, що відбувається на ВолиньPost то робить тілько) злий і безграмотний Пащенко
3.. Пащенко лягає і просинається з думкою про двері, ПортСіті і Автомайдан
Дитину шкода, Найшвидшого одужання. Двері вставлять.
Відповісти
Не очікувано. Мав на увазі перш за все ваш вплив на видання і близькість до власників Порт Сіті.
Відповісти
Мій вплив на видання перебільшений
Власники Порт Сіті в космосі, тому і я і Ви далеко від них
Відповісти
На скільки я знаю, то Пащенко не курить) тай папірос навіть і близько немає, тай клавіатури впринципі, так планшетік і чашка кави)
Відповісти
Якби моя дитина попала в таку ситуацію ,я б теж вибив ці бісові двері .
Відповісти
а що скло могло посипатись на дитину, то ти потім думав би ???
Відповісти
Вважаю винуватим в першу чергу батька. За маленькими дітьми дивитися потрібно, а не покладатися на систему захисту техніки. А якби малюк під машину побіг чи на ескалаторі трамвувався, також були винуваті всі оточюючі?
Відповісти
В ті двері вже два рази майже не попав в пастку.
Перший раз , вони перед носом зупинились і заклякли, підійшов охоронець і сказав щоб проходив через інші двері. Спостерігав за ними на протязі 5-хв , вони так і не закрутились.
Другий раз - в подібній ситуації був вже в курсі і відразу пішов до інших дверей.
Це не перший випадок, двері технічно не відповідають вимогам експлуатації.
Тому така казочка про "чутливість" - спрацювали після третього удару ногою.
А ось надлишок емоцій - лежить на відповідальності тих хто їх вилляв.
Відповісти
Записи в сутдію
Відповісти
А як має поводити себе Батько, якщо з дитиною біда? Стояти чекати поки дитині ногу відірве? Підтримую Батька!
Відповісти
Не володіючи інформацією нема чого ля-ля ! А якби скло посипалось на голову дитини ??!!
Відповісти
де ВІДЕО...
Відповісти
Де відео?
Відповісти
Не буде вам відео, хіба не ясно...
Відповісти
за дитиною треба слідкувати,а не клювом щолкати!
Відповісти
Друзі ці двері крутяться але коли їх легенько пихнути вони зразу зупиняються... Ходжу кожен день через ті двері. А якщо батько не справляється з дитиною, хай найме няньку... І не б'є дорогущі вікна... Хай прийде до себе дамой і розіб'є в себе... Розумні ті автомайдануті... Одним безпредєлом займаються!!!
Відповісти
Яий ти свояк, ти сепаратюга. Автомайдануті ??? Так казав Чечетов та Олійник.
Відповісти
Як я ходжу через ті двері то вони і не в потрібний момент зупиняються.Шкода хлопчика,ви уявляєте який у дитини переляк?
Відповісти
Першим був на місті пригоди разом з дружиною та дитиною. Спускаючись ескалатором, побачив не надто дружелюбні рухи охорони до Їгора Оборонова. Лише після дзвінка директору Порт Сіті та попросив вгамувати охорону, батька відпустили. Стосовно зброї, то її не було. Міліція була.
Відповісти
Варто закрити рота тим,хто "меле" погане про цю сім"ю!Я знаю їх не так близько,але бачу як вони ставляться до своїх дітей-нам багатьом треба повчитись увихованні наших дітей!Це турботливі і люблячі батьки і дивляться вони за своїми діточками дуже добре!!!І ще Любава дуже багато допомагає своєю волонтерською роботою для АТО.Закрийти,будь ласка,свої писки ті,хто сидить в мережі і
просто базікає.Зробіть щось для людей те що робить сім"я Люби і Ігора,тоді і базікайте!!!
Відповісти
Свояк,ці як ти кажеш ,,автомайдануті,, на схід передачі возять...причому в саму жопу вибачте на слові...не знаю хто винен в тій ситуації,а хто ні але знаю одне,що якби це сталося з моєю дитиною то вчинив би аналогічно...невже двері дорожчі здоров`я дитини?У нас одні срали в золоті унітази,а інші двері за 20 тисяч ставлять...це коли вся країна по копійці збирає і рятує наших солдатів...
Відповісти
Ці автоматичні двері в порт-сіті працюють погано, вони не завжди спрацьовують на рух. Хай краще директор порт-сіті виставить скаргу постачальнику цих дверей, а не налітає на батька. Хоча батько також не повинен винний.
Відповісти
Любаву знаю з 1989. Ігоря - десь 5 років.Мені пощастило, я їхня кума. Хресна малючка.Світлі та розумні люди.Фанатично відносяться до своїх діток.Але ви знаєте, прочитавши деякі коментарі прозріваю, це яка ж повинна кака бути всередині,щоб не знаючи людей, наплювати в їхню сторону.
Відповісти
Ні батько, ні дитина не винні в тому, що двері погано працюють. А я на місці батька, робила все, в тому числі і ламала ті двері, аби врятувати дитину. Так, що хай дирекція компенсацію дає цій сім’ї.
Відповісти
Останні новини
Екс-автомайданівець з Волині розбив в Порт-Сіті двері, визволяючи малюка? ФОТО
05 червень, 2015, 22:51