Лучани провели в останню путь метра волинського кінематографа. ФОТО

Лучани провели в останню путь метра волинського кінематографа. ФОТО
Життя видатного волинянина Бориса Ревенка обірвали хвороби.

Сьогодні, 6 червня, лучани провели його в останню путь.

У нижньому залі Свято-Троїцького храму відбулось відспівування за померлим Борисом Ревенком, який при житті був членом Національної спілки кінематографістів України, заслуженим працівником культури України, режисером народної аматорської кіностудії «Волинь».

Родичі і друзі прийшли, щоб віддати останню шану режисеру. Саме відспівування покійного відбулось із затримкою, оскільки чекали доньку Бориса Ревенка, яка їхала на похорон до батька з Москви.

Дружина Бориса Ревенка Галина Сергіївна згадує, що познайомилася з ним, коли працювала у центрі міста в газетному кіоску, куди Борис Павлович приходив щодня купувати газети. Вони відразу знайшли спільну мову і разом прожили десять років.

«Він захопив мене своєю щирістю, відкритістю, сонячністю, в нас відразу з’явилися спільні теми. Ці десять років проминули, як два дні, але я прожила їх, наче в казці», - ділиться спогадами Галина Сергіївна.

Також дружина метра розповіла, що в нього давно були проблеми зі здоров’ям, проте він майже нікому про це не говорив і до останнього дня думав про те, що йому ще треба відзняти.

«Хвороба підкосила з усіх фронтів: на серці два рубці від минулих інфарктів, на печінці – киста, в легенях вода почала набиратись, і що вже тут вже можна було зробити», - говорить Галина Сергіївна.

Дружина волинського метра кіноматографу додала, що вона вдячна долі за те, що звела її з Борисом Ревенком і подарувала «десять років щасливого життя».

Редакція ВолиньPost висловлює найщиріші співчуття рідним і близьким Бориса Павловича Ревенка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.