Найсильніша волинська борчиня виступатиме за Харківщину

Найсильніша волинська борчиня виступатиме за Харківщину
Заслужений майстер спорту, чемпіонка світу 2014 року і дворазова чемпіонка Європи з жіночої вільної боротьби – 25-річна Юлія Ткач відтепер виступатиме за Харківщину. У тому числі й на Олімпійський іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Вісник+К.

Юлія Ткач почала свою спортивну кар’єру у Ковелі. Її першим тренером був відомий волинський фахівець Анатолій Мілехін. Пізніше Юлія переїхала на навчання до Львова. Виступала за обласне фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

У Харкові до переїзду спортсменки поставилися дуже відповідально. 5 червня із Юлією Ткач зустрівся голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Він підкреслив, що розвиток спорту є одним із пріоритетів керівництва області.

«Ми створюємо всі умови для спортсменів, щоб їм було комфортно тренуватися тут. Будь-яка підтримка, яку ви потребуєте від керівництва області, буде надана», - підкреслив Ігор Райнін.

Юлія Ткач, у свою чергу, пообіцяла гідно захищати честь харківського регіону на українській і міжнародній аренах. «Я зроблю все для того, щоб прапор Харківщини майорів поряд із прапором України на всіх змаганнях у всіх країнах», - сказала вона.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у більшості волинян вроджена
Відповісти
скажу тобі, це те ж саме, щоб американська спортсменка з аойви, почала виступати за монтану, що це міняє? раз полісся не в змозі забезпечити високий рівень тренувань\мат-тех бази, тієї ж зарплати професіоналу, чому б не переїхати в інше місто де це є?
Люди, мобільність це здорово, не будьте грибами і побачите світ!
Відповісти
Останні новини
Найсильніша волинська борчиня виступатиме за Харківщину
07 червень, 2015, 15:57