На Ковельщині ДАІшники перевірятимуть маршрутки

На Ковельщині ДАІшники перевірятимуть маршрутки
Із 1 по 30 червня 2015 року у Ковельському районі перевірятимуть громадський транспорт.

Заходи відбуватимуться під умовною назвою «Автобус-2015», ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської РДА. Про це пише Kowel.com.ua.

«Метою проведення заходів «Автобус-2015» є, перш за все, попередження аварійності на пасажирському транспорті, забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку», ‒ йдеться в повідомленні.

Працівники ДАІ націлені на виявлення та документування грубих порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів, у тому числі правил проїзду залізничних переїздів, перевищення обмежень швидкості руху автобусів, перевезення пасажирів понад установлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг біля автовокзалів, порушень правил зупинки і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів, керування водієм автобусом без ліцензійної картки, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, відхилення від визначеного маршруту руху, зберігання автобусів поза встановленими місцями стоянки, керування автобусами, які не пройшли обов'язковий технічний контроль.

З початку року на території обслуговування відділення ДАІ м. Ковеля та району працівниками відділення виявлено 20 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями маршрутних транспортних засобів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.