Знову страшна ДТП на Волині: водій вантажівки заснув за кермом і наїхав на людей. ФОТО. ВІДЕО

Знову страшна ДТП на Волині: водій вантажівки заснув за кермом і наїхав на людей. ФОТО. ВІДЕО
Водій вантажівки, який рухався по трасі Луцьк – Володимир-Волинський не зупинився перед знаками дорожньої служби, що проводила ямковий ремонт у цьому місці.

Про це повідомляє БУГ.

Хоча швидкість авто і не була висока, однак семеро працівників опинилися у смертельній небезпеці. Один із них – загинув, один – травмований. Водій транспортного засобу, що спричинив ДТП – з переломами ніг доставлений у Територіальне медичне об’єднання.

Ввечері, майже завершуючи роботу, працівники готували контури ям поблизу села Підгайці Володимир-Волинського району. Мікроавтобус “Газель ” та вантажний автомобіль “ГАЗ 53″, що перевозили будматеріали та майстрів, важко було не помітити на прямій ділянці траси. Зі слів начальника дорожньо-експлуатаційної дільниці Миколи Хільчука, усі відповідні дорожні знаки, що повідомляють про ремонт на тій чи іншій ділянці траси були розставлені.

Очевидці стверджують, що автівка навіть не спробувала гальмувати перед ремонтними знаками та людьми, які за роботою не зорієнтувалися в тому, що наближається біда.

Люди припускають, що водій вантажівки просто заснув за кермом. Швидкість руху злощасного авто була близько 60 км/год. Однак, і цього вистачило, аби забрати життя у чоловіка, 1970-го року народження, який восени мав святкувати свій ювілей – 45 років та травмував його рідного брата.

Водій вантажівки зачепив двері “Газелі” та врізався у “ГАЗ 53″, що з відкинутим бортом готувався до викидання у підготовані ями щебеню. Микола Хільчук каже, що якби машина врізалась у автомобіль, де були люди, а не лише зачепила його – жертв могло би бути більше.

Водій, який не справився із керуванням – 26-річний чоловік на ім’я Віктор. Він отримав травми ніг та доставлений у місцевий лікарняний заклад.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нероби з правої секти - серйозна загроза порядку на дорозі...
Відповісти
а права секта то хто?
Відповісти
ХІЛЬЧУК БРЕХУН! вИ ХИТЬ БАЧИТЕ НА ДОРОЗІ ХОЧ ОДНОГОЗНАКА?
Відповісти
зі знаками там все було нормально, то шо їх на фото не видно не значить шо їх там не було. А вот то шо водій заснув то факт, бо нічим інакше відсутність гальмівного шляху не пояснити
Відповісти
Прокляте місце там ...
Відповісти
"не дай Боже подібна пригода могла трапитись з кожним", береженого Бог береже!
Я якраз проїзджав по тій дорозі де робився ямковий ремонт коли їхав на Володимир, а коли їхав назад, сталася вже ця аварія. Скажу від себе як водій проїжаючи по дорозі на Володимир працівники дорожньої служби не належно виконували свої ремонтні роботи, а саме ніяких попереджувальних розпізнавальних знаків не було встановлено на дорозі, тим більш це на повороті, а Газелька з тим "розпізнавальним знаком" стояла на узбіччі за хлопцями які виконували ремонт. Про що свідчить запис з відео регістратора, який в мене є! + зробив декілька прінскрінів. тому прошу всіх задуматись:
http://i-fotki.info/19/2c16f5ce0f58ffb24702b3f580c8ce585f8534216683314.jpg.html
http://i-fotki.info/19/f40aebef0b46e22cff75fd19bc4dfec85f8534216683416.jpg.html
http://i-fotki.info/19/4259cd7394295d095b7d2d9cd78a67a85f8534216683449.jpg.html
Відповісти
Мдаааа...горе та й все..був чоловiк та й нема..и шофера шкода прсадять а ще бiльше одне единое жития..
Відповісти
Співчуваю рідним.Може пора робити ремонт дороги вночі як за кордоном?!
Відповісти
Останні новини
Знову страшна ДТП на Волині: водій вантажівки заснув за кермом і наїхав на людей. ФОТО. ВІДЕО
10 червень, 2015, 23:52