Танцювальний Луцьк: Анна Фаізова

Танцювальний Луцьк: Анна Фаізова
Сьогодні про себе розповість волинська учасниця Київ Модерн-Балету Анна Фаізова.

Для мене танець - спосіб самовираження. Танцювати я почала вже у дорослому віці. Це мій особистий свідомий вибір.

З дитинства я професійно займалась спортом - художньою гімнастикою. Постійно їздила на змагання, захищала честь Волинської області на Чемпіонатах України, міжнародних, всеукраїнських турнірах. В 17 років я стала Майстром спорту України, але у зв'язку із серйозними травмами, мені довелося завершити свою спортивну кар'єру (і хоча минуло вже понад 8 років - я дуже сумую за цим видом спорту і компенсую це, тренуючи діток).


Завершивши спорт, я вступила на юридичний факультет. В майбутньому планувала працювати за спеціальністю. Але не так склалося, як гадалося.

Під час навчання мене постійно запрошували виступати і я самотужки придумувала гімнастично-танцювальні композиції. Потрібно було тримати себе в формі, самостійно займатись у вільний від навчання час. Потрохи я розтанцьовувалась, дивлячись різні танцювальні проекти і багато працюючи над собою.

Саме в студентські роки свого життя я зрозуміла наскільки мені подобається бути на сцені! І я навіть гадки не мала, що моя мрія стане реальністю, а моє захоплення - професією.

У 2013 році я вирішила взяти участь у телевізійному танцювальному проекті "Танцюють Всі-6". Пройшла у ТОП-100. І хоча не досягнула там високих результатів ( яких би хотіла) - для мене це був надзвичайний танцювальний досвід і поштовх до нових подій.

Восени 2013 року я пройшла танцювальний кастинг до Київ Модерн-Балету, керівником якого є відомий хореограф-постановник Раду Поклітару. На даний момент я працюю у складі балетної трупи.

До речі, 8 лютого Київ Модерн-Балет завітав у Луцьк з "Лускунчиком", а 15 червня ми плануємо знову приїхати і представити публіці "Лебедине озеро".

Я люблю танець у всіх його проявах. Головне, щоб це було талановито виконано та поставлено хореографічно.

Ви знаєте - все найкраще в житті трапляється несподівано. Я бажаю всім цілеспрямованості, мрійте, йдіть назустріч своїм мріям і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка гарна й талановита дитина!
Відповісти
Дуже гарна дівчина, бажаю успіхів!
Відповісти
Молодець Аннічка! Так тримати, талановита дівчина!!!
Відповісти