На Волині священика з сім'єю виселяють з будинку

На Волині священика з сім'єю виселяють з будинку
Влада села Угринів переконана – рішення законне.

У вересні минулого року Свято-Хрестовоздвиженський храм Української Православної Церкви, що в селі Угринів на Волині зайняли представники Української Православної Церкви КП. Тоді ж, нібито, і земля на якій збудовано церкву, і будинок, передали у власність УПЦ КП.

При цьому священика, який разом із сім'єю у храмовому домі жив 17 років поспіль, про такі задокументовані зміни не проінформували. А днями до його оселі завітали прихильники «Київського патріархату» і заявили, що на виселення з будівлі чоловік має усього тиждень часу, пише PRESS-ЦЕНТР із посиланням на місцеві ЗМІ.

Куди переселиться із дружиною й двома неповнолітніми дітьми священнослужитель ще не знає. Власне, як і те, де будуть звершуватися богослужіння громади УПЦ.

Адже після переведення храму у власність УПЦ КП, краяни звершували молитви у будинку священика.

На захист свого настоятеля стала громада, направивши на ім`я голови Угринівської сільської ради лист із вимогою справедливого ставлення до віруючих різних конфесій. Однак сільський голова заявив, що втручатися в цю справу не буде. А те, що священик з родиною 17 років був прописаний в церковному будинку, від виселення його не врятує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 94
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухайте, шановні, для чого ви починаєте розпалювати новий конфлікт? У селі люди розберуться. Церква, будівлі і решта майна - це власність громади. Громада вирішила піти під юрисдикцію іншого Патріархату - мають право! І аргумент, що священик прожив у церковному 17 років, а тому має право на майно , що належить громаді - смішний, адже пацюк, який прожив у сільській коморі 17 років не стане власником цієї комори! Правда ж?! Це службове майно і має перейти у КОРИСТУВАННЯ (а не власність) до нового священнослужителя. Так що по доброму, то нехай пакує валізи і їде ближче до своїх духовних та ідейних братів десь до Тамбова чи Саратова. Там йому будуть вдячні за довготривалу зрадницьку службу. Нехай піп робить висновки сам , а іншим, йому подібним, нехай це стане попередженням
Відповісти
ваша ненависть вас і зжере. А у священника все буде добре, бо він не переступив через віру. А новий , так званий піп сегет-прихвостень турака(не можу навіть писати їх прізвища з великої букви), захотів ще хату собі?це цьому вчать в кп, виганяти і знущатися?Священник має вчити любові до ближнього, навіть до ворогів, відкрийте накінець- то біблію, почитайте
Відповісти
Ооо!Християнська любов так і хлеще через край!
Відповісти
госпожа Сєгмєнт, засуньте свої коментарі собі десь і не лізьте на публіку. крім вас, такого про цю людину не скаже в селі ніхто. нє мєчіться. ваш час пройшов.
Відповісти
Яка госпожа Сєгмєнт?В угринові на неї кажуть,що з виду корова,реве в мікрофон,як корова,та й інтелект,як у корови.Перепрошую,але у корови інтелект вищий.
Відповісти
Угринівські люди,крім громади упц,
подібні до апостола Юди.Згадайте,якій в нього був кінець,такий буде і ваш.
Відповісти
Бідна людина та - яка не має Бога в серці, а вимірює все "майном",і треба поважати іншу половину громади, яка не погоджуєтья молитися турачку. І по законодавству Украіни священик має право на свій будинок в якому прожив 17 літ і буде жити далі.
Відповісти
фіг з ним, ми поїдемо в ДНР
Відповісти
Якщо пишеш під цим ім'ям - то ти не вартий нічого. Ніфонт зробив більше, чим хтось з Вас, особливо Ваш - МІШКА КП
Відповісти
цілком і повністю підтримую Наталку !!! , а також місцеву громаду
Відповісти
Ага, сидіти не служити, їсти тільки і ср...!
Відповісти
А те що церкву захопили,підкупленими всім відомо ким людьми це не розпалювання міжконфесійного конфлікту? Чого ви всі лізете туди де ніхто з вас нічого не смислить? Кічитися,хочете бути хекспертами,урапатріотами,що ти особисто зробила-ив,для людей,армії,держави,крім того що тягнеш з роботи все підряд і ср..ш в коментах
Відповісти
хай би вже вищий чин дав друге місце о.Ростиславу, а в Угринові такі люди , що варті того теперішнього попа і його свиту, які раз в тиждень йдуть до церкви молитися , а опісля збираються , щоб домовлятися як- то церкву захопити, священника виселити...Такі люди і не знають, що таке любов, повага, співчуття, розуміння...І тільки пошепки зізнаються, що раніше було краще життя,а в голос кричать слава тураку.
Відповісти
в Угринові чудові люди, яким за їхню порядність треба пам'ятника поставити. правда, їх небагато таких, що не бояться та підтримали свого священика та відстоюють своє майно, але як на мене цілком достатньо.
Відповісти
вже одні церкви захоплювали і священників вивозили,чим закінчилось відомо...
Відповісти
Про що ви говорите? Громада змінила патріархат, а значить і будинок треба звільнити. Священник знав, що будуть такі наслвдки при зміні патріархату. А новий священник прийде, то де йому жити? Московський патріархат пожинає свої плоди. Байдуже хто це насіння сіяв з УПЦ МП. Я Ніфонта поважаю. Він дуже багато зробив. Він створив благодійний концерт "Благовіст" на якому зібрали 100 тис.грн. для сімей поранених АТО і багато іншого. Та він і всі інші МП знаходяться в човні який почав тонути. І від цього їх вже нічого не врятує. ЗРОЗУМІЙТЕ! Не можна молитися за здоров'я того кадебіста патріарха Кирила, митрополита Онуфрія і бути українським священником. Кожен мусить зробити вибір. А помісній церкві в Україні БУТИ! Це життєво необхідне для всіх нас. І це питання найблищого часу. А шляхи Господні нам не можливо осягнути своїм обмеженим умом.
Відповісти
громада нічого не міняла. в селі дві громади, два храми і люди чудово б між собою розібрались, як вони завджи розбирались. не бреши тут, тварино.
Відповісти
ВОНО І ВИДНО ЩО В ТЕБЕ ОБМЕЖЕНИЙ РОЗУМ)
Відповісти
Шановний"патріот"той хто звик шапки міняти то йому всеодно чи то партійні чи то релігійні,бо позавчора воно було в комуняках,вчора в регіонах,а сьогодні саме патріот і на патріоті іздить)))і пхається куди хоче- та Бог суддя і є люди ГРОМАДА УПЦ в Угринові яких хрестили ховаючись ,від тих же таки"патріотів",і вчили любити одного Бога і жити в любові,а не бути так- сьгодні так завтра сяк,а потім підлижу і все добре. НІ-З нами БОГ і в УКРАІНІ!!!
Відповісти
Почитайте на дозвіллі. В якій церкві не живе Бог, та церква приречена на смерть http://www.erich-hartmann.com/moskovskiy-patriarkhat-pravoslavnoy/
Відповісти
іди лісом зі своїми брехливими ви...ами. закони країни для початку, в якій живеш, прочитай, падло. не виселяються неповнолітні в Україні, хоч би шо ви з неї не зробили.
Відповісти
Тварини гавкають чи виють. Ото й від тебе чути. Собака виє перед смертю. То хай собі розбираються. Якби громаді це наспрвді треба було, то цього не допустили б. Всі будуть мати по заслугах своїх. Вий не вий а нікуди не дінкшся ;)
Відповісти
ну то чекай, до тебе вже їде 11 бригада, придурковате. повістку взяв? а, навіть знаю, чого ні.
Відповісти
по заслугах ваших воздасться вам...і тоді ж буде видно,хто завиє.:-)))))
Відповісти
це власність церковної громади УПЦ, на те є всі документи. іди лоба розбий, тоді в армію точно не візьмуть.
Відповісти
як всі документи є то чому ж всі суди програли .
Відповісти
та заглохни заради неньки України, добродєл, ото буде велика справа, не псуй повітря. а на рахунок повістки як? вс...вся?
Відповісти
Сьогодні громада МП а завтра та громада КП. А ти не пнись. Бо власністю МП це ніколи не буде! Поситац трохи закони. Це зимою не можна виселяти. Купити тобі квиток в днр? Щоб тут не ваняв.
Відповісти
Напиши де ти живеш, ватнічок-фсбіст. Я прийду заберу свою повісточку з побратимами. Ти навіть не знаєш з ким маєш справу.
Відповісти
ти нікчема, яка при першій загрозі для свого рила ховається в кущі. швидше за все, прищевата істота, не варта вмісту жодного свого прища. або стара комуністична шавка. спужав.
Відповісти
То чого Туракові бикі не в АТО????Вони навіть і не помагають бійцям.Хіба це не не балаболкі?
Відповісти
Україні - Українська церква!
Відповісти
А може ти представишся,чи страшно? Тільки тут хоробрий такий?
Відповісти
Якщо ви такі патріоти, так чому не йдете на війну, захищати свою державу, а замість того сидите там за компами і пишите всякий бруд на хороших людей. Ні одна релігія світу не визнала УПЦ КП канонічною,агаспадіну Денисенку захотілося влади от він із Кравчуком зробили свою церкву,яка світом не визнана.А приходити нагло і відбирати силою церкви так цьому віра ваша украінська вчить?!!Ех ви, не володієте інформацією так мовчіть в тряпочку,і у справи церковні не лізьте.А православна віра, яка йде від апостолів завжди булаигонимою, пережили безбожні радянські часи, пережтвемо й зараз скруту, але іі не знищити!!!!! Батюшка знайде вихід і буде служити далі Богу і своій пастві!!!!
Відповісти
Дійсно!В Угринові ще є хороші люди, такі як священник Ростислав з своєю сім*єю.Надзвичайно добрі і порядні люди, яких люблять, шанують і підтримують.Власне я б на місці а.а. турака такого священника на руках би носила!Нема чого бруд по селі розпускати!
Відповісти
- повніст'ю Вас підтримую!!
Відповісти
А правильно!Україні - Українська церква.Українська Православна церква.Без ніяких додатків "кп".Схаменіться вже нарешті!турак - не Бог , тому завжди йому підкорятись не будуть.Прийдуть й нові часи.Як сказано в "Вірую" - "Визнаю ОДНЕ хрещення".Тому будьте добрими і включіть вже нарешті свої мізки!
Відповісти
От і КП- розкольники показали свою любов до ближнього.Люди пізнаються по ділам.
Відповісти
це точно,от і буде далі литися кров,тому що люди готові один одного повбивати,кругом одна ненависть,одна злоба,де та війна закінчиться.....
Відповісти
Марусю, лягай спати, і не мути воду, а то буде так як в Шкліні, :" І я не я, і хата не моя", патріотко ти наша замурзана.
Відповісти
Та Маруся була на майдані від початку до кінця.А ви тим часом свої зади на дивані гріли і їли як коні
Відповісти
Маруся була на майдані як треба було ковбасу різати і чужих чоловіків обслуговувати , а коли так почалось страшне за манатки і на вихід .
Відповісти
Турака вигонемо не тільки з будинку, а й з села і Волині.
Відповісти
Шпиль-це не державний службовець,це туракова підстілка.Ні два слова звязати без турака,ні два кроки ступити не може.Люди покладали на нього надію,а тепер вони згадують як він пяний на свині катався,як бив стару жінку,в якої проживав на квартирі і так далі...Горілка таки сушить мозок.Ганьба Шпилю!!!!
Відповісти
ПЯНОМУ НА СВИНІ МОЖНА КАТАТИСЬ,ГЛАВНЕ ШОБ БУВ РУЛЬ.БО ЯКШО ЇЗДИТИ НА СВИНІ БЕЗ РУЛЯ,ТО ТО ВЖЕ АВАРІЙНА СИТУАЦІЯ!В ЯКОСТІ РУЛЯ МОЖНА ВИКОРИСТАТИ СВИНЯЧОГО ХВОСТА!))))
Відповісти
І вжолобах п'яний валявся,і Ольку свою бив.Можна цей список продовжити,але він і так обісраний
Відповісти
Угринівська громада упц кп вже втратила в очах усього світу людську подобу і православними християнами їх назвати не можна.
Відповісти
Та ти шо!!! Невже за подіями в Угринові спостерігає увесь Світ?!! А в ООН вже писали? Пора вводити миротворчі війська!
Відповісти
на весь світ село припозорили, сором. війська не війська, але дехто по рилу отримає.
Відповісти
Треба почати з того,що Шпиль є членом партії регіонів http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/z7503/A012?rdat1=13.06.2015&rf7691=515&rid256=121,а Турак-є у списках зрадників україни(волинський регіонал)http://www.volynpost.com/blogs/1027-volynski-regionaly-scho-z-nymy-robyty.То чому вся увага прикута до церкви?Може почнем з тих "хлопців"?Скільки ще вони будуть господарювати на нашій УКраїні?Дурити і обдирати людей?Прикриватись патріотизмом і любою ціною утримуватись при владі.Чому державна адміністрація закриває на те очі?Чого Турака не пожинуть з облради?Що,він кормить не тільки Горохів,а й Луцьк?
Відповісти
Всі прекрасно знають і ситуацію із священиком і з тураком, нащо ви себе ганьбите бідні і нещасні, і мене кругом приплітаєте,я звичайно дякую за увагу,але...ще раз дякую!
Підтверджую свою величезну підтримку о.Ростиславу і сім'і, і буду продовжувати робити все що в моіх силах,щоб все"г***о" в моєму селі поспливало а після цього те все разом приберемо))) і хоча в декого може й після цього совість проснеться і буде встид за своі вчинки, знаю о. Ростислав нам допоможе з цим розібратися.і будемо жити в добрі і мирі.
А на рахунок гучних заяв про Закон Украіни який викручують як кому вздумається,всі здогадалися))),то перед цим подумайте про СОВІСТЬ і що в КОЖНОГО Є ДІТИ,ВНУКИ і всім нам з цим жити. Дякую Богу за те що є купка рідних, друзів і однодумців,яких люблю і поважаю. І Вам Люди Дякую,за випробування яке зробить ВСІХ НАС сильнішими.
Відповісти
Маруська , ти тепер так підтримуєш ростіка , а чи не ви його срали недавно . А чи не ви спочатку хвалили Василія , а потім твоя криволапа мама і баба поїхали до ніфонта і виїли його з Угринова .Чи не ви ростіка обзивали різно і наташку в тому числі . Та срати вам ще далеко до Турака . він гідна честі людина . Ви ще себе називаєте громадою .Де та громада 5 купир'янів і ще 5 божевільних . Такі як Глущучка Бахуриха Дуфичка , Цюрунька , Бузаниха , щоніколи і ногою в церкві не була .Всі що колись срали попа то тепер стали сильні його прихильники .
Відповісти
Жаль мені Вас, "Володю"!
Відповісти
Себе пожалій бритоголова тварюко .
Відповісти
Ти видно Володя дуже грамотна,що імена пишеш з маленької букви.Видно дуже поважаєш себе і інших людей.Просто як Церква вчить.Мізків тобі хватило тільки щоб Тураку сраку вилизати,а може і не тільки?Турак така людина честі,як і ти.В рило хочеться тобі плюнути,бо обличчя ти своє вже втратило.Чекай кари Господньої за тих людей,яких ти написало з маленької букви,бо ти неварте навіть тих імен говорити вголос своєю гнилою губою.
Відповісти
Не треба судити когось,свого вистачає по самі вуха... Легко тепер сперти на Островських чужі вчинки?! Отця Василя не вони з приходу виїли. Чи не Сергій староста так тішився,що подінеться нарешті в Терешківці? Він же і не крав;і в городі самі з матушкою і з чотирма дітками сиділи.бо ж ви з отця Ростислава злодія і ледаря робите. І не подивились тоді на хвору матір о.Василя,яка від тих нервів і померла перед самим виселенням. Якщо то Островських як ви кажете робота,то де був Сергій ,де була двадцятка і прихожани? Щоб одна сім'я та виїла священника з села? Та не смішіть людей і не гнівіть Бога,бо Він і так від села відвернувся...
Відповісти
І ще одне кореспонденту - Священик із сім'єю буде жити в Угринові в своій хаті і Нашому молитовному домі,на сьогодні,дасть Бог будем в церкві).А на рахунок "зайняли"храм то поправка-захопили під "проводом"турака аа який не має ніякого відношення до Православних людей нашого села,оскільки сам греко-католик.
Відповісти
Обратись батюшка к Нифонту, не поможет - к Онуфрию, а то и к самому Кирилу Путиновичу. Помогут. Пойдешь полковым батюшкой в ДНР.
Відповісти
только после вас, только после вас. заглохни, животное.
Відповісти
Верно сказано . В ДНР его да не полковим батюшкой а мусороведом .
Відповісти
Розповідали,що коли Шпиль вимірював у священника землю,то кричав:"це моя земля",а припамятавшись,інше.В усіх нас буде наша земля 1 на 2,не поспішай Шпилю!!!
Відповісти
А що це наш Турак так змарнів та посунувся (після захоплення церкви, переніс операцію)? Це напевне так благодатно на нього впливають сегетові молитви!!! шпилю, ти і для турака виділи 1 на 2. обом вам там веселіше буде.
Відповісти
Ніколи ніколу не копай ями , бо сам у неї впадеш .Колись у 2005 році Бахуриця кричала щоб Оверкові і Сидорчуку Алілія заспівали , а бач як повернулося ті ще живуть , а для її Володі і мами вже давно заспівали Аліліуя .Бог сам знає коли кому час .
Відповісти
Ніколи нікому не копай ями , бо сам у неї впадеш.То затям собі .Вже відспівали алілуя Сидорчуку слідуючий Оверко.
Відповісти
Йой-йой! Тьма-тьмуща! 24 роки Незалежної України, а полішуки тупі за московськими попами пхнуться! Путін, заході! Тут тобі раді будуть! Вони і синів своїх на війні ховають, і московським попам зади лижуть! Що у їхніх головах? Полова? А ідіотизм свій прикривають "християнською любов'ю" та "пісанієм", у якому мало що смислять. Таке бидло легка здобич для окупанта!
Відповісти
а як пояснити той факт, що прихожани УПЦ цієї громади в АТО, а бичйо вроді вас - тут, шпиняє їхні сім'ї та їхнього священика? як протверезієте, відпишіться.
Відповісти
Видно тема "обкурений" для Вас актуальна. Мабуть це і є основною причиною того, що Ви сидите за комп'ютером явно не в бліндажі чи окопі. Таких у військкоматі бракують та не допускають до зброї. Читайте уважно, адже пишемо з Вами про одне й те ж. І мене цікавить, "як пояснити той факт, що прихожани УПЦ цієї громади в АТО, а бичйо вроді вас" - ходить до церкви, яка підпорядковується країні-агресору та молитовно славословить її патріарха, що благословляє російські війська на вбивство українців і угринівців у тім числі??? Чи ще в село не приходив "Груз 200"(борони Боже) і не розвиднілося Вам? І чи ще буде відспівувати їх московський піп УПЦ, бо ваш Онуфрій навіть не встав у ВР при вшануванні героїв і загиблих (серед них були і волиняни). Так що це у Вас є якісь проблеми з адекватністю сприйняття історії та реальності. Вірю, що у Вас прозріння буде, обов'язково, лиш не було б воно запізнілим... Бажаю Вам одужання фізичного, морального, духовного
Відповісти
Довго думала,щоб таке написати?
Відповісти
ви мені тут не розписуйте за папу римського, а поясніть, яким чином це може виправдати рейдерство та потакання охрінівшому колгоспнику у цькуванні громадян України. та протверезійте.
так, якщо буде трагедія, то відспівувати угринівців буде о. Ростислав, бо до полудурка-рейдера жодна поважаюча себе людина в селі не прийде.
Відповісти
Кірюша Гундяєв і його свита благословляють расєйські війська та "гумконвої", які вбивають українців і волинян у тому числі, а полішуки кожної служби разом зі своїми попами славлять їх за це! Очманіли!
Відповісти
визначіться зі статтю своєю. амінь. пропозиція протверезіти лишається у силі.
Відповісти
ти тут людей патріотизму не вчи а йди і воюй як ті прості угринівські хлопці,тоді будеш мати право розказувати який ти патріот і як любиш Україну!Чи в тебе геморой і тебе в армію не беруть?
Відповісти
Та я якраз з-під Углєгорська, а ти?
Відповісти
Якби ти був там, чоловіче не Божий, тут би не писав 100%
Відповісти
Волонтерю. Приєднуйтеся!
Відповісти
В турака в "колгоспі"!!!
Відповісти
Так боляче від того, що агресія і ненависть направлені не на ворога, а на брата, односельчанина, земляка...
Відповісти
ще трішки почекаю поки згине нечисть майдаунська бандити лжепатріоти щеневмерлики і їм подібні як роса на сонці
Відповісти
- Люди!!! До чого ми докотилися. Виганяти людину і дітей з хати? ЦЕ ЗВІРСТВО!!!
Відповісти
А не ЗВІРСТВО забирати чуже , нажите роками за церковні гроші .
Відповісти
Ти певно тільки багато наклало в параші біля церкви,а не на тарілку в церкві.
Відповісти
Батюшка і в землянці і шалаші не пропаде ---а як то буде з вашими дітьми і внуками? Всі в ОХМАТИДИт не помістяться? Бог не буде палкою бити!!
Відповісти
А чи не задумався ти про це, що висловом "полішуки" ти ображаєш досить велику частину населення України, принижуючи їх законне право віцросповідування.
Відповісти
Угриновці вже давно не думають.Турак їм простерелізував мозгі і тепер думає тільки він а вони все виконують ЯК ПРИМАТИ.
Відповісти
Люди,схаменіться!Ви ж себе називаєте "віруючими",тим більше православними(від-правильно славлю),а таким брудом поливаєте один одного і тим більше священика,який,як думаю,нічого лихого вам не зробив.Як можете славити Бога,якого не бачите,а людину,яка поряд,так ненавидіти.Лицеміри,фарисеї!ОПАМ"ЯТАЙТЕСЬ!!!БОГ ВСЕ БАЧИТЬ!!!
Відповісти
Про угринівців кажуть:"таких визизувачів срак,як в Угринові немає ніде".По подіях видно,що це правда.
Відповісти
Дорога наша марічко, ти так яро берешся судити чиїсь грішки, почни краще зі своїх і до чужих не доберешся!
Досить уже "виносити сміття із власної хати". Ця ситуація є суто угринівською, не варто робити такого великого розголосу, бо це тільки лишній бруд на репутації рідного села (про твою я вже мовчу). Твої дії свідчать лише про одне: життя твоє- повне лайно і ти в ньому як та муха-гнойовик( тільки розсовуєш те лайно по світі все далі і далі!). Якби мала чим себе в житті зайняти( наприклад діти, сім"я чи хоча б чоловік), ти б не псувала життя комусь, бо просто не мала б на це часу. Але, "маємо те, що маємо"... на превеликий жаль!
Відповісти
Треба було думати про репутацію села раніше,як починали той бруд колотити.В Марусі завтра буде і чоловік і діти,а в тебе за твою морду Господь може забрати усе що маєш.Господь дає,Господь і забирає.А твій комент свідчить тільки про твій низький рівень розвитку.
Відповісти
Купир'яни і цигани-шлапаки не сійте роздор між людьми , бо люди вже давно в Угринові оприділилися куди їм іти .І не ходіть по хатах і не агітуйте людей до себе в хату . Бо Леся Цуз не ходила в хату і ходити туди не буде , скільки б ви її не вмовляли .Ходите ходіть поки що , а других не зачіпайте .
Відповісти
Ти б о 12 ночі не строчила б брехні,а взяла молитовника і моли ла Бога про прощення гріхів-Він стоїть при дверях твоєї хати і може зайти-а ти шкрябаєш брехню на людей.Ото ж дивись-суд не за горами!Що скажеш Йому,брехухо!?
Відповісти
Дякую дуже за поради, за співчуття, прийму до уваги.
Я пишу під своім ім'ям, а не ховаюся під псевдами, я говорю правду і буду кричати про неі на цілий світ, і я чесна з собою і людьми, бо не боюся говорити те що знаю і бачу, і моя родина, так як ви назвали "куприяни" МОЯ,і коли ви думаєте сьогодні так а завтра не так в залежності від вигоди собі, то моя родина не боіться і не жде благодатті там де нема правди, а судити і обливати брудом під фейками може кожен, чи то сусіди чи колишні друзі, майте сміливість - бажаю вам!дякую за увагу .
Відповісти
О тут знов тільки слава тураку писати можна?
Відповісти
Доживетесь до того,що добрий день не буде кому сказати. Поставили вас лобами одних проти других. Пани б'ються-в мужиків лоби тріщать. В тих розборках вже й забули про Бога...
Відповісти
Маруська, ти прайдоха і курва. Діти в школі організували ярмарку приносили солоткє а ти гроши вкрала а то 1300 грн. не знаю де поділа певно промахала. Школа мовчить а чого не требує гроши з мами. Сапожник добре вас понаучував і тепер ти гроши вкрала. Відай. Маїш руки шорсткі.Ми знаїмо що ти гроши промахала і школу розмалювала разом зи своїм хлівом.
Ти вже тепер щось не роздягаїся, певно не маїш коли побритися
Відповісти