У Луцьку громадські діячі попросили прокурора об’єктивніше ставитись до подій 19 лютого. ВІДЕО

У Луцьку громадські діячі попросили прокурора об’єктивніше ставитись до подій 19 лютого. ВІДЕО
На думку прокурора про те, що штурм будівлі МВС аж ніяк не мирна акція, громадські діячі заперечили тим, що так люди скидали режим Януковича в Луцьку.

12 червня на прес-конференції прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак підняв питання щодо подій 19 лютого 2014 року, коли мітингувальники брали штурмом приміщення МВС. Як зазначив Дмитро Чепіжак, міліціонери правомірно використовували в той день світлошумові гранати, спираючись на Закон України «Про міліцію» та інші нормативно-правові акти, тому досудове розслідування по цій справі закрито.

«Виходячи з вищевикладених обставин, з урахуванням прав і повноважень працівників міліції, досудове розслідування закрито за відсудністю в діях працівників міліції складу злочину», - мовив Дмитро Чепіжак.

Також прокурор зазначив що на сьогодні слідством не встановлено, хто саме віддавав накази використовувати світлошумові гранати і хто конкретно їх використовував - теж не можуть встановити через втрату, під час штурму, відповідних документів.

Проте депутат Луцької міської ради Андрій Козюра переконаний, що в той день людей спеціально пустили в приміщення, щоб потім вину за втрату документів і, відповідно, й доказів перекласти на самих же людей.

Прокурор Волинської області, продемонструвавши відео штурму будівлі МВС, зазначив, що це була не мирна акція. Проте громадський діяч Володимир Пащенко зауважив, що це було ніщо інше, як Революція Гідності.

«Якщо ми визнаємо, що це Революція Гідності і народне повстання – то давайте визнавати, якщо ми визнаємо, що це був заколот чи безлад - то давайте будемо дивитись на всю картину в цілому і притягувати іншу сторону до відповідальності. Тому я, як громадський діяч, як журналіст закликаю вас до того, щоб ви об’єктивніше поставились не до окремої події, а до картини в цілому. Люди з битами йшли на автомати, і вони не змінювали начальника міліції, а вони змінювали режим Януковича тут в Луцьку», - сказав Володимир Пащенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже те х...о Пащенко починає до влади дертись-громадським активістом зробивсь. Яка революція гідності? Просто до кормушки дерлись.
Відповісти
Мені Вас шкода
Ви навіть своє ім'я написали з маленької літери
І нагадайте мені до якої "кормушки" я "додерся"
Відповісти
Отож бо і воно, що ще таки не додерся. А так видно кортить. Краще від імені свого котика статейки пиши. Теж мені громадський активіст знайшовся.
Відповісти
Вибачте, а з чого видно, що "кортить"?
Ви напевно веселіше буде якщо я буду представлятися х..ло?
Навіть у такої толерантної людини, як Ви є можливість коментувати
Дякую Вам за увагу до моєї персони
Відповісти
тілько в Неньці суспільне сміття стає атавістом і рветься до корита...
Відповісти
Ото таки правда.
Відповісти
Найважче визнавати свою дурiсть.
Відповісти
Рекомендую прокурору обновити в пам"яті присягу правоохоронця...
Відповісти
Пане прокурор, коли сяде володимирський маніяк-відморозок, невже треба буде самосуд чинити???
Відповісти
Він певно шо тепер буде в мери Володимира йти.А чого інє.сильний притендент від сильної каманди!!!
Відповісти
Маніяка-Мороза нема кому садити,має желізний дах.Прокурор кум,судя Пікуля закохана в долара, а відморозок знає таблицю ділення.
Відповісти
Особистий янгол-охоронець мера "княжого" міста має тутка недоторканість. Ну хто його зачепить, хлопці, якщо він сам казав хто має у Володимирі стати начнльником мєнтовкі.
Відповісти
Революція гідності? Пане прокурор, а чому негідники далі правлять балом? Коли у Володимирі посадите всіх гопніків, які на місто жахи наводять?
Відповісти
! Це революция гидности?! Невже гидно трощити,ламати,кричати не розумиючи смисла свого крику?! Жодна нормальна людина,не пишла трощити УВД. Це таке.Що тепер маемо? Сумашедши тарифи на колиуналку,смишни зарплати,дики цини все,крах економики! Що вибороли революциею гидности,плодами якои скористались негидники???
Відповісти
Схоже, Ви засумували за зеком-втікачем ? А де ще в світі президент з оточенням розікрав казну та сховався в сусідній країні ? Раджу переглянути відео з його інагурації...
Відповісти
Ключові слова - Революція Гідності. Не уточнили тільки чиєі?
Відповісти
порівняй свій рівень при зеку і при чесній владі)))тобі не здається що когось сприймають за лохів і розводять як буряки в полі
Відповісти
Останні новини
У Луцьку громадські діячі попросили прокурора об’єктивніше ставитись до подій 19 лютого. ВІДЕО
12 червень, 2015, 21:20