Родинна історія з «перчинкою» від Ольги Сумської

Родинна історія з «перчинкою» від Ольги Сумської
Народна артистка України Ольга Сумська під час свого недавнього візиту у Луцьк поділилася секретами сімейного життя та розповіла лучанам родинну історію з "перчинкою".

Зокрема, Сумська жартома жаліється, що її чоловік Віталічок (так зірка називає коханого чоловіка Віталія Борисюка) "трохи забуває" про дату їхнього весілля - 3 травня. Хоча у шлюбі вже 24 роки.

"Але ми, жінки, завжди нагадуємо. Було якось, ми вже трохи образились, зокрема я, і домовились зі своїми донечками цього разу нагадати романтично своєму чоловікові про цю дату. Вранці він прокидається, бачить накритий стіл і питає: а що сталося? А я кажу: "Коханий, привітай, сьогодні наша річниця". І все-одно не пам'ятає. Але ми йому пробачаємо", - зізнається артистка.

Розповідає Сумська і про відносини її чоловіка з тещею. Так от, "Вітальчик називає маму золотою тещею. І це таке горде звання", - розповідає Сумська. - В нас така акторська династія бурхлива."

"Але я мушу сказати, що Оля в нас – золоте лоша, старша і молодша доньки – теж. Тому в мене табун нестриманих і шалених дівчат. Та ще й теща золота. Я повинен сказати, що мені повезло з тещею, і всі ці анекдоти - це не про неї. Більше толерантної і ліберальної тещі, як Ганна Іванівна, я не знаю", - додає Віталій Борисюк.

"Не можу не згадати один такий з перчинкою епізод. Якраз, коли ми грали «Сенйор з вищою освітою» - це наша родинна вистава, яка і досі йде в театрі імені Франка, започаткована більше 30-ти років років тому.

Так от Анатолій Хостікоєв, народний артист України, наш зять, задумав втілити в життя отаку ідею – з'єднати всю нашу родину: Сумських, Борисюків, Хостікоєвих, Паперних, – зібрати всіх на сцені.

Так-от, до чого я веду. Така дилема була. Віталік грав пікантну сцену, коли Хостікоєв скидає з нього білизну. Але і режисер, і Віталік соромилися. Довго вирішували, знімати чи не знімати. Крапку поставила теща Ганна Іванівна, сказавши, "якщо є що показать, то треба знімать", - розповіла Сумська.

Разом з тим актори зізналися, що такі родинні спектаклі дуже зближують та об'єднують родину.

"Це велике щастя, коли батьки бачать, як з ними на одну сцену виходять вже знані діти, діти їх дітей, тобто онуки, які теж професійні актори. Думаю, що все-таки в світі мало таких аналогів, коли на сцену виходить велика родина", - ділиться емоціями Борисюк.

Нагадаємо, зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк нещодавно гостювали у Луцьку у рамках сімейного фестивалю «Happy Fest Picnic», що проходив за містом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Родинна історія з «перчинкою» від Ольги Сумської
17 червень, 2015, 23:30