У Луцьку визначили переможця Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». ФОТО

У Луцьку визначили переможця Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». ФОТО
У Луцьку визначили переможця сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». Фінальна гра відбулася в Палаці учнівської молоді 13 червня.

Про це повідомляє VIP.

До фіналу волинської ліги КВН дійшли команди «Збірна бувших», «Збірна Ювілейного» та «Молодіжна збірна» з Рівного, вінницька «БезНа» і волиняни з Каменя-Каширського «Чак Норріс».

Фінальний жартівливий батл оцінювало журі, в склад якого ввійшли редактор ліги «Отклік» (Київ) Олександр Мельник, представник Фундації освіта і наука без кордонів «Про футуро» Олег Батюк, екс-гравець команди «Віограф» Богдан Мартинюк, заступник головного редактора газети «Відомості. UA» Михайло Гарщал, заступник директора ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Ірина Патлашинська та арт-директор НК «Версаль» Руслан Савенко.

Визначали переможця в традиційних для цієї гри конкурсах, тобто в «Візитці», «Розминці», «Капітанському конкурсі» та «Музикальному».

«Збірна Ювілейного» надихнулася нещодавніми подіями в Києві. Вони жартували про те, чому не вдався розгін гей-параду. «Люди у формі були там і там», – пояснили хлопці з Рівного.

Продовжили тему волинські хлопці з «Чак Норріс». Вони показали євро версію дикого Заходу, коли хлопці на сцені почали обніматися, як представники нетрадиційної орієнтації. Вони ж провели виступ під закликом: «Лупанемо по дьоснах вашого настрою губами нашого гумору!»

«Збірна бувших» посягнула на творчість Дзідзьо, переробивши його пісню: «Ха-ха-ха, кльова та мала, у неї під бородою чьотко видно кадика», жартуючи про Тайвань.

Не забули і про Путіна – «БезНа» показали мініатюру «у пеклі».

Отож, у результаті зіграних конкурсів, зі значним відривом перемогла команда з Каменя-Каширського «Чак Норріс» (15,8 бала). Тож кубок ліги КВН лишився на Волині.

Другий результат показала вінницька «БезНА» – 14,2; третю сходинку посіли «Збірна бувших» – 13,1 бала. «Молодіжна збірна» завершила гру з результатом 12,7 бала і «Збірна ювілейного» – 12,4 бала.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН, фінал, сміх
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку визначили переможця Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». ФОТО
15 червень, 2015, 09:37