Впевнена перемога волинських «ходаків»

Впевнена перемога волинських «ходаків»
13 червня у місті Олександрія Кіровоградської області відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді (спортивна ходьба на 20 км), на якому впевнено перемогли волинські спортсмени.

Серед чоловіків перше місце зайняв майстер спорту України міжнародного класу Іван Лосев (учень ШВСМ, тренер – заслужений тренер України Степан Борисюк).

Серед жінок першою була майстер спорту України міжнародного класу Надія Боровська (ШВСМ, «Спартак», тренер – Микола Калитка), а також її успіх підтримала ще одна волинянка, яка стала «срібною» призеркою – майстер спорту України міжнародного класу Олена Шумкіна (ШВСМ, тренер – заслужений тренер України Степан Борисюк).

Серед молоді «золото» чемпіонату виборола майстер спорту України Валентина Мирончук (ШВСМ, «Спартак», тренер – заслужений тренер України Володимир Яловик).

В загальнокомандному заліку збірна команда Волинської області впевнено зайнята перше місце.

За підсумками змагань Іван Лосев, Надія Боровська та Олена Шумкіна будуть представляти Україну на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який відбудеться в серпні в Китаї, а Валентина Мирончук буде представляти державу на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді, який відбудеться в липні в Естонії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
після Гри престолів слово "ходаки" сприймається неоднозначно))
Відповісти
Останні новини
Впевнена перемога волинських «ходаків»
15 червень, 2015, 10:32