Ковельську виховну колонію відвідали іноземці

Ковельську виховну колонію відвідали іноземці
Впродовж останніх років було налагоджено дієву співпрацю між управлінням ДПтСУ в області та українсько-канадським благодійним фондом «Світ для дітей», в результаті чого реалізовано  ряд проектів  та отримано допомоги для потреб  неповнолітніх засуджених  Ковельської виховної колонії у вигляді постільної білизни, взуття, спортивного інвентарю  на суму понад  100 тисяч гривень. 

Ковельську виховну колонію відвідали директор українсько-канадського благодійного фонду «Світ для дітей» Галина Микитюк та  Ренді Сполдінг - представник  канадської благодійної організації«Chelice», яка є донором благодійного фонду «Світ для дітей». 

У супроводі заступника начальника  управління ДПтСУ в області Юрія Безушкевича та начальника Ковельської виховної колонії Івана Абрамчука гості відвідали загальноосвітню школу, професійно-технічне училище, приміщення відділень СПС, банно-пральний комбінат, харчоблок.

Ренді Сполдінг висловив думку про те, що умови відбування покарання, які створені в колонії нагадують систему роботи з неповнолітніми правопорушниками в Канаді.

За результатами візиту досягнуто домовленості  про виділення допомоги для придбання промислової пральної машини та  сприяння  адміністрації колонії у забезпеченні вихованців постільною білизною, одягом та взуттям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельську виховну колонію відвідали іноземці
16 червень, 2015, 10:53