Боротьба з фальсифікатом у Володимирі: чи «побачить» прокуратура те, чого «не видно» фіскальній службі?

Боротьба з фальсифікатом у Володимирі: чи «побачить» прокуратура те, чого «не видно» фіскальній службі?
Генеральна прокуратура України днями надіслала лист-відповідь на прохання Володимир-Волинської міської ради розібратись із незаконним обігом підакцизних товарів. Про це повідомляє офіційний сайт міськради.

Наприкінці травня за підписом міського голови Петра Саганюка було направлено повторний лист Генеральному прокурору України Віктору Шокіну щодо незаконної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами у місті.

Власне, боротьба з незаконною реалізацією підакцизних товарів належить до компетенції підрозділів Державної фіскальної служби, а точніше податкової міліції, а не органів прокуратури. Тому вже у зверненні до Генпрокурора міська влада просила «побачити» те, чого «не видно» фіскальній службі.

«На звернення виконавчого комітету міської ради від 3.04.2015 року надійшла відповідь від головного управління Державної фіскальної служби України у Волинській області, що протягом квітня проводилися виїзди до міста Володимира-Волинського для перевірки факту реалізації підакцизних товарів, але такі факти не зафіксовані.

Однак, у травні жителі міста неодноразово повідомляли про те, що у місті продовжується реалізація підакцизних товарів», - дослівно йдеться у листі.

У відповідь Генпрокуратура повідомила, що цей лист перенаправлено Міністерству внутрішніх справа, Державній фіскальній службі і прокуратурі Волинської області «для розгляду в межах компетенції та прийняття рішення відповідно до вимог чинного законодавства».

Юлія ПАШКОВА (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом , а не місто !
Відповісти
Це все у місті й "покриває" старий "очільник" . Начальник міліції та прокурор - це "знаряддя" в руках тогож таки "очільника" . От Вам і результат...
Відповісти
Тоді він Петро Всемогутній!!!))) Боротьба з фальсивікатом підакцизних товарів і контрабанда ПОВНІСТЮ в компетенції Міністерства доходів і зборів України! Читай закони Старічок!)) А з таким надприбутковим "хлібним бізнесом" НІХТО і НІКОЛИ ділитися з мером 30 тисячного містечка ділитися не збирається!!!
Відповісти
до чого начальник міліції і прокурор??? Кришує податкова міліція!!! Це воона займається фальсифікатом! Скажіть хто контролює цей напрямок роби у Володимир Волинській ОДПІ? А У Волинській обласній податковій? І все зрозумієте
Відповісти
Останні новини
Боротьба з фальсифікатом у Володимирі: чи «побачить» прокуратура те, чого «не видно» фіскальній службі?
17 червень, 2015, 16:24