У Луцьку знищили партію наркотиків

У Луцьку знищили партію наркотиків
У Луцьку співробітники Служби безпеки України згідно з рішеннями судів знищили партію наркотиків, зокрема канабіс, бупренорфін, амфетамін, PVP.

Про це інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

Усі наркотики були речовими доказами у кримінальних провадженнях, розпочатих за матеріалами СБУ. За цими провадженнями також засуджено п’ятьох осіб, з яких трьом суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зокрема, шість років та шість місяців з конфіскацією "отримав" міліціонер Держслужби охорони УМВС у Волинській області, який організував незаконний збут наркотиків.

Мешканця Луцька також було засуджено за збут наркотичних та психотропних речовин. Йому суд призначив покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Інший місцевий мешканець намагався вивезти до Білорусі марихуану, яку він заховав під обшивку дорожньої сумки. Контрабандиста засуджено до чотирьох років та двох місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Цього року за матеріалами Служби безпеки України на Волині вже розпочато вісім кримінальних проваджень у сфері обігу наркотичних засобів.

Два з них з обвинувальним висновком слідчі СБУ направили до суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
комуністичну теж треба
Відповісти