У луцькій бібліотеці - творчі канікули. ФОТО

У луцькій бібліотеці - творчі канікули. ФОТО
Працівники центральної бібліотеки для дітей вирішили створити свою власну творчу арт-студію і назвати її «Рукавичка».

Розпочала свою діяльність арт-студія на початку літа, коли у дітей розпочались канікули і у них з’явилось багато вільного часу, який можна провести цікаво і з користю, завітавши до студії.

Щопонеділка, дітей, батьків в дитячій кімнаті бібліотеки чекає майстриня Олеся Євгенівна Задонцева, яка навчає всім видам творчості: виготовлення виробів з бісеру, ліплення з глини, навчає навикам художнього розпису, декору предметів інтер’єру, допомагає виготовити текстильну ляльку та прикраси з атласної стрічки і ще багато цікавих творчих виробів.

Під час занять Олеся Задонцева пропонує своїм творчим відвідувачам переглянути цикл відеоуроків з того чи іншого виду творчості , відповідно до заняття.

А ще діти та їх батьки, мають змогу скористатись послугами бібліотеки: взяти книги для читання і навчання, пограти в настільні ігри, переглянути документальні фільми для дітей та мультфільми, дорослі також можуть взяти книги та журнали, які є у фондах книгозбірні, скористатись послугами Інтернет та WI-FI.

Творча студія «Рукавичка» безмежна в своїх бажаннях і можливостях і запрошує всіх приходити до студії для зустрічі з прекрасним, надихнутись творчим спілкуванням і отримати нові знання , нових друзів а можливо здійснити свою мрію, бажання стати талановитим і творчим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій бібліотеці - творчі канікули. ФОТО
19 червень, 2015, 10:03