СБУ не допустила проведення у столиці псевдопротестних акцій, організованих РФ

СБУ не допустила проведення у столиці псевдопротестних акцій, організованих РФ
Служба безпеки України не допустила проведення у столиці псевдопротестних акцій, організованих і проплачених представниками РФ та функціонерами колишньої влади з «партії регіонів».

Пише пресс-служба СБУ.

Співробітники СБУ спільно з працівниками міліції локалізували спробу провести 19 червня «марш» за участю кількох тисяч осіб в урядовому кварталі Києва.

У рамках контррозвідувальних заходів було встановлено, що з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації в столиці з Криму та Росії до Києва було направлено кур’єрів з готівкою для фінансування потенційних учасників заходу.

Службою були виявлені й затримані не лише кур’єри, а і організатори антиукраїнської акції. Ними виявилися мешканці Києва. Також були встановлені особи так званих «сотників» і «тисячників», які мали залучати за грошову винагороду учасників акції.

Затримані дали свідчення, що замовлення на так званий марш вони отримали від особи, яка раніше вже намагалася організувати в столиці подібні акції за дорученням з Росії і на даний час перебуває у державному розшуку.

СБУ продовжує роботу з виявлення, попередження та недопущення радикальних дій, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в Україні, завдання шкоди безпеці держави, у тому числі з боку організацій та рухів, діяльність яких координується та фінансується з Росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ, акція, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо, знову Путін і Партія регіонів??! От стаханівці - кругом встигають!!
Відповісти
Цікаво, ще хтось вірить, шо то путін, а не українці яким весь цей срач набрид.
Відповісти
Невже вони нас взагалі за бидло мають? А ми мовчки терпимо... Свобода зібрань гарантована Конституцією, і поки ніхто не порушує закон , ні мвс, ні сбу, ні жодні інші пси режиму не мають права цьому перешкоджати.
Якщо ми й далі мовчатимем, на нас чекає диктатура!
Відповісти
тепер, хто тільки щось скаже проти властей, так зразу - дестабілізує ситуацію, виходить треба мовчати, що бідоття в країні страше, що ніяких реформ немає. От пристроїлись, невже люди ще досі вірять отаким брєдням.
Відповісти
Всех СБУшников уже разогнали. Остались те, кто только демонстрантов сажать умеет. А Торнадовцы пообещали перебить всех следаков, которых удерживают, так уже снова герои. С Торнадо пусть борются, с нелюдями, а не со студентами!
Відповісти
Демократія вона така, хто перший зробив майдаун, той і банкує.
Відповісти
Останні новини
СБУ не допустила проведення у столиці псевдопротестних акцій, організованих РФ
20 червень, 2015, 02:34