Дванадцять ковельських героїв АТО отримали посвідчення. ФОТО

Дванадцять ковельських героїв АТО отримали посвідчення. ФОТО
Ковельський об’єднаний міський військовий комісаріат продовжує активно видавати посвідчення учасників бойових дій бійцям АТО, які повернулися зі Сходу країни.

Про це інформує Про Ковель.

Цього разу їх вручали на сесії районної ради в присутності депутатів ради, керівників району та численних запрошених.

Дванадцять молодих людей з різних куточків Ковельщини приїхали до Ковеля, щоб отримати цей вистражданий документ, який відтепер надає їм право клопотати для себе та своєї родини про додаткові соціальні гарантії від держави, зокрема, про виділення земельної ділянки.

Серед тих, хто сьогодні отримав посвідчення «Учасник бойових дій»: Василь Антонюк із села Перковичі, Юрій Бобко з Калиновника, Микола Голярчук із Заріччя, Богдан Кітіков із села Зелена, Микола Мишко приїхав з Вербки, Сергій Мякота з Колодниці, Володимир Осійчук родом із Люблинця, Сергій Остапчук із Майдану, Олександр Панасюк прибув із села Дубове, Станіслав Рибчук із Волі-Ковельської, Андрій Слюсарчук родом із Вівчицька та єдина дівчина в цьому списку українських патріотів – жителька Пісочного Інна Федорук.

Молоду медсестру на службу в 14 окрему механізовану бригаду Збройних Сил України (колишня 51 бригада) призвав Ковельський об’єднаний військовий комісаріат.

Дівчина гідно виконувала свою роботу, побувала в гарячих точках збройного протистояння, врятувала не одне солдатське життя від смерті. Під час виходу з-під Іловайська отримала контузію і була комісована. Тепер Інна поступово повертається до мирного життя.

Сьогодні Інні Юріївні та ще одинадцяти бійцям української армії гучно аплодували присутні в залі за їхню мужність, витримку та незламність сили духу.

Військовий комісар Ковельського ОМВК Сергій Гладун, голова райради Ігор Верчук та очільник Ковельської РДА Віктор Козак урочисто вручили учасникам АТО посвідчення. А народний хор працівників культури району «Вишиванка» заспівали для наших воїнів «Многії літа».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцi, ви з грузду з'iхали! Вбивць та садистiв героями звати! Заврта цi карателi и нелюдi станут гвалтувати ваших сестер та матерiв. А ви булете iм аплодувати? Розплющте очi!!!!
Відповісти
Ти свій висер тримай краще в своєму очку. Не має чого тут ваняти. Вони Герої! А тебе в рашці зачекались. Не баламуть людям голови. І так таких як ти вистачає.
Відповісти
Останні новини
Дванадцять ковельських героїв АТО отримали посвідчення. ФОТО
23 червень, 2015, 16:52