Пластиліновий мультик луцького школяра - призер Всеукраїнського конкурсу

Пластиліновий мультик луцького школяра - призер Всеукраїнського конкурсу
Пластиліновий мультик луцького школяра про податки - серед переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Майбутнє країни - у мріях дитини”.

Казковий мультфільм з пластиліновими героями «Пригоди в лісовій державі» луцького школяра Дениса Шкідини посів ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості “Майбутнє країни - у мріях дитини”, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Предметно-пластилінова мультиплікація у виконанні 9-тирічного школяра так само вразила столичне журі, як і волинян. Відтак, Денис потрапив не лише до лауреатів, а й призерів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Майбутнє країни - у мріях дитини".

«Це перша перемога творчої роботи волинських дітей за десятиріччя існування конкурсу. Тепер Волинь може пишатися тим, що наша дитина – серед переможців такого поважного конкурсу», - зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Особливістю творчої роботи Дениса Шкідини є те, що, створивши казку про важливість податків в житті спільноти, автор проілюстрував свій творчий задум за посередництвом анімації з пластиліновими героями.

Як каже сам Денис Шкідина, малювати звірів, рептилій, ліпити їх з пластиліну він любить у вільний час. Створювати мультики з пригодами, у які потрапляють пластилінові герої, йому допомагає мама.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Майбутнє країни - у мріях дитини” проводився з метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у молоді шкільного віку та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи.

Тож щиро вітаємо цьогорічного учасника конкурсу Дениса Шкідина з першою творчою перемогою всеукраїнського рівня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пластиліновий мультик луцького школяра - призер Всеукраїнського конкурсу
30 червень, 2015, 13:39