Що лучани думають про легалізацію зброї. ВІДЕО

Що лучани думають про легалізацію зброї. ВІДЕО
У багатьох країнах Європи та світу (США, Швейцарія, Грузія, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Німеччина, Італія, Польща) викристання зброї - легалізоване.

Ящо вірити статистиці, то вільний доступ до користування зброєю призвів у таких країнах до різкого зменшення рівня злочинності.

Деякі депутати ВРУ також вважають, що нашій державі потрібен закон про легалізацію зброї. Чи ж "дозріло" українське суспільство до такого нововведення?

Про це журналісти намагались з'ясувати на вулицях Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я тільки за легалізацію зброї. Доки народ озброєний, доти буде існувати демократія. Доречі, майдану тоді б такого кривавого не було б. А він в штатах був? Де таку стаьистику взяв?! Знаєте як американські чиновники бояться свого озброєного народу?! А скільки в нас гине від не легальної зброї? А якщо до вас додому прийде озброєний бандюк, що будете робити??? Пацифісти хрінові. Ми за мир! Козаки завжди жили зі зброєю і могли спати з відчиненими дверима. По конституції я маю право безпеку життя свого і своєї сім'ї. Легалізувавши зьрою, я зможу себе і свою сім'ю боронити від кримінальних елементів.
Відповісти
Полностью согласен с Патриотом
Відповісти
Згідний на всі 100%
Відповісти