Гунчик хоче провести перевірку на «Волиньторф»

Гунчик хоче провести перевірку на «Волиньторф»
Державне підприємство «Волиньторф» готується до приватизації.

Про це розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час засідання Антикризового енергетичного штабу області.

«Для нас це другий по значимості об’єкт, який створює передумови використання власних енергетичних ресурсів», - сказав губернатор.

Відтак, Гунчик дав доручення провести перевірку підприємства вже на наступному тижні.

«У мене складується таке враження, що хтось не хоче, щоб ми подивились, що реально робиться на цьому підприємстві. Не може стояти питання про передачу об’єкту у комунальну власність, якщо я не знаю, що на цьому об’єкті робиться. Що це таке міністр дав добро, голова адміністрації дав відповідне розпорядження, а у керівника немає часу? Як тільки я побачу, що їх не пускають на територію підприємства - буду говорити зовсім по-іншому», - обурюється він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли єремеєв виводив мільйони з підприємства, чому гунчик не створював комісію. На сьогодні підприємство, яке взяло гроші і не повернуло, рішенням рівненського суду визнано банкротом за допомогою групи континіум. Бідні працівники. Взавтра будуть горбатитись за копійки на нового власника. Куди ми котимося і скільки це буде продовжуватися.
Відповісти
тому що це напевне вигідно саме владі . а про які перевірки саме ідеться це напевне потрібно перевіряти там де виплачується зарплата повний соціальний пакет і задоволені працівники , значить щось підозріло?. ганьба губернатору.
Відповісти
за що вмирають хлопці ? за те щоб влада душила на місцях? швидше б закінчилась війна і тоді...
Відповісти
А хто має перевіряти-Кудрявцев,Кошарук?Це підприємства,які платять найвищу заробітну плату і є найбільшими платниками податків в районі.Продукція експортується в Європу.Ці підприємства ніколи не були і не повинні бути збитковими.Ціна є набагато нижчою від тирсопілетів,які так пропагує великий "знавець"Дутко.Збережіть їх в державній або в комунальній власноті.Тільки трохи швидше ворушіться,а то з такими яких я назвав вище їх скоро приватизують.
Відповісти
А причому тут Кудрявцев,Кошарук? Ти що Голівку перегрів на сонечку?
Відповісти
мабуть при тому що гунчик і линдюк
Відповісти
хотілось би знати скільки разів гунчик був на такому важливому об"єкті? судячи із сказаного жодного. то як його можуть туди не пускати мадуть він так хоче туди їхати чи можливо це треба не їхати , щоб звинуватити?
Відповісти