На Волинську митницю повертають людей Януковича-Калєтніка

На Волинську митницю повертають людей Януковича-Калєтніка
На керівні посади Волинської митниці ДФС повертають людей, які підтримували режим Януковича та є близькими друзями Ігоря Калєтніка.

Про це пише громадський активіст Павло Данильчук на своїй сторінці у фейсбук.

"Контреволюція в дії! На Волинській митниці йде повний відкат назад до часів Януковича-Калєтніка. На керівні посади новим в.о. начальника митниці Якобчуком Дмитром пропонуються люди минулої епохи, родичі осіб які підтримували режим Януковича та близькі друзі Калєтніка," - йдеться у дописі.

Зі слів Данильчука, на посаду заступника начальника митниці по правоохоронній роботі проходить стажування Терещук Юрій, який є зятем скандально відомого прокурора Волині часів диктатури Гіля. Терещук в особистих розмовах стверджує що протекцію йому особисто здійснює Генеральний прокурор Шокін, який перебуває з Гілем в особистих дружніх відносинах.

На посаду начальника митного поста Устилуг пропонується особистий хрещеник Калєтніка Григорія та друг Гройсмана - Онікійчук Олександр. Є знаковим, що Онікійчук, який є уродженцем Вінниччини, в найгірші часи розквіту корупціі 2010-2014 років працював на керівних посадах митниць західної України.

На посаду начальника кадрів пропонується Мостова Наталія, уродженка Вінниччини, яка була підлеглою Микитюка Романа та ставленицею першого заступника Міндоходів Дереволкова Степана, який втік після революції Гідності і знаходиться в Москві. На посаду заступника начальника митного поста Луцьк призначено Демиденко Світлану, яка є близькою людиною Клавдії Кутикіної, заступниці Микитюка, яка засуджена за хабар.

На митний пост Доманово направлений Вашук Андрій, який в часи Януковича очолював митний пост Ковель, де здійснювались масові оформлення автомобілів.

Незгодні з кадровою політикою посадовці зазнають тиску, погроз звільнення та насильно відправляються у відпустки. Фактично митницею управляє Микитюк Роман з свого ресторану "Турійське подвір'я", де він приймає бізнесменів з цілої України для налагодження контрабандних оборудок".

Підписали сьогодні звернення до Насірова з приводу цього всього та з вимогою проведення відкритого конкурсу на керівні посади на митниці на структурах ДФС. Запрошуємо народних депутатів спільно на наступному тижні особисто вручити лист з нашими вимогами!

З приводу цих призначень волинські активісти підписали сьогодні звернення до Насірова з вимогою проведення відкритого конкурсу на керівні посади на митниці та структурах ДФС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрозуміло що на митниці треба наводити порядок але не цім клоунам! Данильчук нехай від воєнкома рівненщини не ховається! "Патріот" пля... Вже писанина у соціальній мережі стає новиною?:) Ну-ну...
Відповісти
за чужими спинами дюже великі патрійота...
Відповісти
Не гоніть, Паша може і мудило, але справу потрібну робить! Корупціонери розуміють тільки палку. Головне щоб він боровся не за бариші.
Відповісти
.... Нехай ті бізнесмени/олігархи/нардепи самі особисто ідуть воювати, тоді буде кінець безглуздій війні.
Відповісти
Не зрозуміла ситуація.Андрейків був паганий - прогнали. Призначили Якобчука - паганий. А наші "волинські патріоти" типу Данильчука-баловані.Ви не пхайте скрізь свого носа, а поставте губернатору умови по яким правилам повинні відбуватися призначення на митниці.Данильчук вже правим сектором накерував, що вигнали. Тепер митницею хоче керувати.
Відповісти
кіно. банда повертаеться.
Відповісти
кончена ця влада кончений цей народ
Відповісти
Данильчук , самий чесний патріот після Гузя. шкода тільки що людей не цінує , вони ще на кіл його посадять , артист.
Відповісти
Звідки у Павла стільки інформації.Проплачений патріот.
Відповісти
спілкувався з колегами нажаль але це правда всі проходять стажування повилазили
Відповісти
Вигнати всіх до одного і на кожну посаду відкритий конкурс. Бувшим та теперішнім на митницю зась. Я впевнений таких статей та рухів не буде, а ще звірити всі доходи та витрати близьких родичів всіх крахоборів на митниці , і головне - Саакашвілі губернатором Волині. Тоді на митниці буде недобір
Відповісти
Ніяк не заспокоіться...зарплату перестав Андрейків платити...чи тільки почав-за співпрацю!
Відповісти
Янукович - колишній президент, якого погнали з держави. А Калєтніка в президентах України не пам'ятаю. То хто й проти кого бореться зараз? Чи активісти взагалі вирішили, що поки Порошенко займається врегулюванням конфлікту в зоні АТО, вони зможуть самі посісти впливові посади на Воилнській митниці?
Відповісти
гроші паші треба
Відповісти
Дивуюсь, як Калетник з Росії умудряється Волинською митницею керувати.
Відповісти
така заплутана нитка людей що так кожного до цього можна підвести є ще багато однокурсників та одногрупників... це просто бред якщо всіх звяльняти за таким принципом то і презедент був в уряді яника-азарова
Відповісти
Ця стаття я так розумію намагається вибілити нинішні побори на митниці! Але скільки вже можна хаяти попєрєдніків!Деруть зараз три шкури! Знущаються з людей просто!
Відповісти
зациклились на "людях Януковича". Зате при них 1$=8 грн, а не більше 20. та й ціни не так кусались. А при теперішній владі не живемо, а виживаємо.
Відповісти
данильчук аферист с долгами расчитался уже
Відповісти
Нам не потрібно було думати, ьщо хтось чи щось нам допоможе. Самим треба працювати на своїй рідній землі, і не тягтись ні до Європи ні до росії....
Відповісти