Італія перемогла Німеччину і вийшла у фінал Євро: відео всіх голів

Італія перемогла Німеччину і вийшла у фінал Євро: відео всіх голів
У другому півфіналі Євро-2012 28 червня збірна Німеччини поступилася італійцям з рахунком 1:2 - у фіналі зустрінуться команді Іспанії та Італії.

Про це пише Дзеркало тижня.

Півфінал виявився дуже напруженим. Не зважаючи на перевагу в два м'ячі, якого італійці домоглися в першому таймі, інтрига зберігалася до останніх секунд.

Німці активніше провели стартові хвилини, до того ж у кількох епізодах не кращим чином зіграв Буффон.

Здавалося, ось-ось і Італія пропустить. Але команда зуміла впоратися зі стартовим хвилюванням, зібратися і відсунути гру від своїх воріт.

А незабаром оборона Німеччини здригнулася. Причому в обох випадках не кращим чином зіграли центральні захисники (Хуммельс і Бадштубер) і кращим Маріо Балотеллі. Форвард Італії відзначився дублем у першому таймі.

На 20-й хвилині Кассано на лівому фланзі технічно обіграв Хуммельс і зробив навіс в штрафну. Балотеллі випередив Бадштубера і головою переправив м'яч у ворота - 0:1.



На 36-й хвилині Монтоліво виконав дальню передачу зі своєї половини поля за спини захисникам. Балотеллі тут же відірвався від Бадштубера і наблизившись до воріт Німеччини пробив у ліву від воротаря дев'ятку - 0:2.



Мало хто очікував такого результату за підсумками першого тайму. У фаворитах у букмекерів і фахівців значилася Німеччина.

У другому таймі німці намагалися переломити хід гри, багато атакували, проте захист Італії і Джанлуїджі Буффон грали чудово. Лише на 92-й хвилині німцям вдалося скоротити розрив. Арбітр зафіксував гру рукою у штрафному Бальцаретті і Озіл чітко реалізував пенальті - 1:2. На більше німців не вистачило.



У фіналі зустрінуться Іспанія та Італія. Обидві збірні представляють групу С. Вони зустрічалися в першій для себе грі на цьому Євро (тоді переможець визначений не був - 1:1), зіграють і в останній. Ось тільки у фіналі - 1 липня в Києві - нічиї вже не буде - комусь доведеться поступитися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Італія перемогла Німеччину і вийшла у фінал Євро: відео всіх голів
29 червень, 2012, 10:00