У центрі Луцька всі охочі плетуть маскувальні сітки. ФОТО

У центрі Луцька всі охочі плетуть маскувальні сітки. ФОТО
У Луцьку на Театральному майдані просто зараз плетуть маскувальні сітки. До роботи запрошують усіх мешканців та гостей міста.

Про це інформує VIP.

У плетінні допомагають перехожі та учасники різних волинських громадських організацій. Сітки призначені для батальйонів «Айдар», «Світязь», «Азов», 58 та 51 бригад.

«Часто вчителі чи викладачі змушують студентів і учнів плести сітки. Та влітку усі університети та школи закриті. От ми плетемо тут – на Театральному майдані, і хочемо перевірити, скільки лучан схочуть виділити 10 хвилин і зробити корисну справу», – розповідає громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм.

Разом із волонтерами сітки мали плести і діти з особливими потребами, але виникли проблеми з їхнім транспортуванням. Та організатори обіцяють, що наступного разу, а саме через тиждень, і вони зможуть долучитися до роботи. Сьогодні планують сплести 10 маскувальних сіток для українських бійців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кретинізм...
Відповісти
і в чому ж тут кретинізм?
Відповісти
У тому, що це повинно закуповуватись за гроші виділені з держбюджету, за наші податки, а це 90 млрд. гривень!!! А тут одні піаряться, а інші гроші тирять!!! От у чому! В чергове простий люд розводять як котят!!!
Відповісти
А ти головний кретин
Відповісти
Та ні, таки не прихований кретинизм і Чийсь PR. Гроші з бюджету тирять, а Ви, народ, скидайтеся ще додатково або самі ті ж самі сітки плетіть. І доїти нас, судячи з усього, в такий спосіб будуть ще довго. Кількість бажаючих допомогти теперешнім злодюгам і плкидькам при владі потрохи зменшується, але ще не, кардинально...
Відповісти