У Луцьку попри заборони продовжують стихійно торгувати. ФОТО

У Луцьку попри заборони продовжують стихійно торгувати. ФОТО
Муніципальники продовжують демонтувати незаконні об'єкти торгівлі у місті Луцьку.

Про це вони інформують у своїй спільноті мережі Фейсбук.

"6 липня 2015 року, продовжуємо проводити демонтажі, незаконно встановлених об'єктів торгівлі на вул. Замковій. У даній ситуації вдячні власникам об'єкта.

Суб'єктом господарювання самостійно було чемно вжито заходів, та у вказаний термін демонтовано торговельну конструкцію", - повідомили муніципали.

Також стало відомо, що по вул. Сенаторки Левчанівської, "вискочила" знову стихійна торгівля, яку теж ліквідували.

Кількома днями раніше - 3, 4 та 5 липня відділом муніципальної дружини організоване чергування на вул. Львівській, 61 (супермаркет Наш Край) та на бульварі Дружби Народів (біля ринку район ГПЗ).

За вказаний період було складено 9 протоколів, ліквідована стихійна торгівля. Виявлено ряд порушень санітарного законодавства (реалізація молочної продукції). Муніципальники зазначають, що будуть і надалі проводити подібні перевірки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вот на последнем фото,стоит девушка на белой жигуля с молочными продуктами.Приехала она продавать скорее всего свою продукцию,которая очень тяжелым трудом делается.Как этим людям быть в сёлах?Вы запретить хотите то,что развивать даже и не пытались.Молокозаводы перекупы,за копейки берут молоко у населения,продают из нашего молока на экспорт,а нам продают порошковые продукты.Какого...господа правители лезете до этих селян?Вы в своей раде жрите свои котлетки и не лезьте в низшие слои населения.Вы же "боги" а мы тут как нибудь сами без вас уродов разберёмся.
Відповісти
Сидить чотири сотні "трутнів" в міськраді плюс ще
півтори в центра "бумажних послуг" і організовують чергування по розгону "стихійної торгівлі продуктами".
Ви б краще ферму організували хоч на 200 корів, а то при "клятих комуняках" молоко було по 26 коп за літр а хліб по 16 коп.
Забули? Організатори.
Відповісти
Читай выше, полностью согласен...
Відповісти
Зробіть спочатку умови для цих людей,бо в цьому винувата влада,що вони продають,бо не створила ніяких інших умов. Сам так продаю у Львові. Я ж не вбиваю не краду,а чесно працюю і продаю. Якщо б були закупщики,які б приїжджали в село і купляли все у Людей ЗА НОРМАЛЬНУ ЦІНУ,а не за копійку то ніякої стихійної торгівлі б не було. А так вони хочуть в 5 раз менше купити ніж ціна на ринку.
Відповісти