На Волинській митниці пообіцяли поміняти графік роботи

На Волинській митниці пообіцяли поміняти графік роботи
В.о начальника Волинської митниці провів зустріч із підприємцями та громадськими діячами, щоб вислухати всі питання та побажання щодо роботи митних служб на Волині.

7 липня в малій залі засідань Волинської обласної державної адміністрації новопризначений виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Дмитро Якобчук провів зустріч із представниками бізнесу, громадських організацій та ЗМІ.

На початку зустрічі Дмитро Якобчук попросив по черзі ставити питання, які турбують. Найбільше нарікань від підприємців, які зіштовхуються з митним оформленням вантажів, було щодо графіку роботи митниць.

Один із представників бізнесу заявив, що не розуміє графіку роботи митниці, оскільки робота митниці і брокерів розпочинається о 9-й, а митне оформлення розпочинають о 12-й годині, а три години часу просто «випадає».

Натомість Дмитро Якобчук заявив, що варто перелаштувати роботу митниці, щоб пришвидшити процес митного оформлення, і щоб три години ніхто не чекав.

«Думаю, що варто частину робочого часу зробити з 9 до 12, а іншу частину - з 12 до 21, щоб робочий день був повністю заповнений. Треба так зробити, щоб вантаж не чекав три години, а щоб інспектори з печатками завжди були готові провести митне оформлення», - мовив Дмитро Якобчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
кол будуть метали на експорт сунути микитковські. всі памятають смс без вантажу . непереживайте це гівно скоро вилізе. дімас.
Відповісти